Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Για το γήπεδο της "ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕ"

Τις τελευταίες μέρες έγινε μεγάλη κουβέντα σχετικά με την τοποθέτηση του ΚΚΕ αναφορικά με το γήπεδο της ΑΕΚ. Είδαμε ένα στρατό από αθλητικούς "δημοσιογράφους" να καταφέρονται με υβριστικούς χαρακτηρισμούς εναντίον του ΚΚΕ γιατί έκανε το σφάλμα να δημοσιεύσει τη διαφωνία με πολλά από όσα σχεδιάζονται για το γήπεδο της ΑΕΚ. Είδαμε πρωτοσέλιδα φυλλάδων να γράφουν ότι το ΚΚΕ δεν αντέδρασε στην κατασκευή του Καραϊσκάκη. Είδαμε εμετικά άρθρα όπως αυτό που έγραψε ένας Τσακίρης στο gazzeta.gr, διανθισμένα με όλα τα αντικομμουνιστικά παραμύθια που κυκλοφορούν και προβάλλονται, όποτε χρειάζεται, από τα ΜΜΕ της οικονομικής ελίτ.
Βέβαια, όλοι αυτοί οι τσαρλατάνοι τη δουλειά τους κάνουν. Κι επειδή οι εποχές είναι δύσκολες ένα νέο γήπεδο της ΑΕΚ σε συνδυασμό με την ιδιοκτησία του πανίσχυρου οικονομικά Μελισσανίδη θα παράξει τόση καφρίλα οι κάθε λογής Τσακίρηδες θα βρουν μεροκάματο. Το ζήτημα είναι εμείς οι απλοί φίλαθλοι πως αντιμετωπίζουμε το θέμα. 
Ως φίλαθλος της ΑΕΚ και φαν του ποδοσφαίρου παρακολουθώ χρόνια τις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο και θα ήθελα να γράψω κι εγώ την άποψη μου. Θα ήθελα να πω λοιπόν σε όλους αυτούς, ότι άποψη για το πως πρέπει να χτίζονται τα γήπεδο δεν άλλαξε το ΚΚΕ αλλά αυτοί οι δημοσιοκάφροι. Αυτοί έλεγαν ότι είναι σκάνδαλο η ανέγερση του "Γ. Καραϊσκάκης" αλλά όχι η ανέγερση της "Αγιας Σοφιάς". Αυτοί έλεγαν σκανδαλώδεις τις συμβάσεις ΟΠΑΠ - Intralot αλλά καθόλα νόμιμη τη εξαγορά του ΟΠΑΠ από την Εmma Delta του Μελισσανίδη. Ακριβώς, τα ανάποδα λέγαν τότε και σήμερα οι δημοσιοκάφροι του Ολυμπιακού. Βλέπουμε, δηλαδή, ένα στρατό κονδυλοφόρων να συντάσσεται πίσω από τα επιχειρηματικά συμφέροντα του εκάστοτε ιδιοκτήτη της ομάδας που υποστηρίζουν γεγονός εξαιρετικά επικίνδυνο αν σκεφθεί κανείς τις ηλικίες στις οποίες απευθύνονται.

Πέρα, από το ζήτημα των δημοσιογράφων το θέμα είναι τι κάνει και τι καταλαβαίνει ο λαός. Ο λαός πρέπει να καταλάβει ότι το ΚΚΕ τον θέλει μέσα στους αγωνιστικούς χώρους να αθλείται σε σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις υπο την αιγίδα των ερασιτεχνικών σωματείων. Δεν τον θέλει στην εξέδρα, χούλιγκαν που θα δέρνεται με το διπλανό του γιατί φοράνε διαφορετικό χρώμα φανέλας. 
Ο λαός πρέπει να καταλάβει ότι σε μια χώρα που υπάρχου 3.000.000 ανασφάλιστοι συμπολίτες μας  δεν μπορεί το κράτος να χαρίζει στη "ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕ", συμφερόντων δισεκατομμυριούχων οπαδών, 20.000.000€.
Ο λαός πρέπει να καταλάβει ότι το γήπεδο μπορεί να γίνει αλλά ο ίδιος δεν θα έχει λεφτά ούτε για το εισιτήριο του ηλεκτρικού.
Κλείνοντας, θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση: Όταν γινόταν η κουβέντα για την κατασκευή του AEL FC Arena το ΚΚΕ είχε πάρει αντίστοιχη θέση και είχε δεχθεί αντίστοιχες επιθέσεις.Μπορεί να μας πει, κάποιος από όλο αυτό το σκυλολόι, γιατί η ΑΕΛ σήμερα παίζει στο Αλκαζάρ και πόσοι εργαζόμενοι που δούλεψαν στην κατασκευή του γηπέδου παραμένουν ακόμα απλήρωτοι;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια, συχνά, αργούν να δημοσιευθούν γιατί πρέπει πρώτα να ελεγχθεί ότι δεν είναι υβριστικά ή διαφημιστικά (κανένας άλλος έλεγχος δεν γίνεται) και επειδή το blog δεν είναι η δουλειά μας, αλλά το "ψώνιο" μας, ελέγχονται μόνο μια φορά τη μέρα.