Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Μην ξεχνάς:
"Το φασισμό βαθιά κατάλαβέ τον, δε θα πεθάνει μόνος, τσάκισέ τον".
Όχι κάποιος άλλος.Εσύ.....

Οι εξελίξεις τις τελευταίες μέρες και πιο πολύ τις τελευταίες ώρες σε σχέση με τη δράση των ναζί είναι ραγδαίες. Επίσημα, πλέον, διώκονται ως εγκληματική οργάνωση. Πολλοί από τους αναγνώστες μας θα περιμένατε να είναι μέρα χαράς για εμάς αφού από αυτό εδώ το blog από την πρώτη μέρα εμφάνισης της Χρυσής Αυγής στο πολιτικό προσκήνιο κάναμε ότι μπορούσαμε για να αναδείξουμε το πραγματικό της πρόσωπο. Δεν είναι έτσι όμως. 
Πρώτο και κύριο ακόμα και αν εξαρθρωθεί η Χρυσή Αυγή και πάνε φυλακή τα στελέχη της ο κοινωνικός εκφασισμός είναι παρών και η μήτρα του ο καπιταλισμός κάθε μέρα και πιο σκληρός. Συνεπώς, ο ναζισμός και ο φασισμός δεν τελειώνει με το τέλος(;) της Χρυσής Αυγής. Το μόνο που μπορεί να γίνει είναι να βγουν τα όπλα από το πλάνο. Ο φασισμός, όμως, όσο μάλσιτα ο καπιταλισμός θα βουλιάζει στην κρίση του θα γιγαντώνεται.
Για τις συλλήψεις. Ασφαλώς, και έπρεπε να συλληφθούν αφού είναι μια εγκληματική οργάνωση. 
Ασφαλώς, έπρεπε να συλληφθούν ως υπεύθυνοι επιθέσεων σε μετανάστες και συνδικαλιστές ως υπεύθυνοι για τη δολοφονία Φύσσα. 
Ασφαλώς και αργήσανε.
Ακούγοντας ότι οι δικαστικές αρχές θεωρούν ότι η εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής ξεκινά το 1987 γεννάται το ερώτημα 16 χρόνια τι έκαναν αυτές οι δικαστικές αρχές; Τους έδιναν άδεια να κατεβούν σε εκλογές; Έπρεπε να φθάσουμε στη δολοφονία ενός νέου Έλληνα για να ευαισθητοποιηθούν; Οι νεκροί μετανάστες φαίνεται δεν αρκούσαν.
Ακούγοντας το βουλευτή Γερμενή να αποκαλύπτει, γιατί περί αποκάλυψης πρόκειται ότι "Ξήλωσαν την ΕΥΠ και την ηγεσίας της ΕΛΑΣ για να καταφέρουν να μας συλλάβουν" καταλαβαίνει κανείς εύκολα το βαθμό διείσδυσης της Χρυσής Αυγής σε κράτος και παρακράτος. Διείσδυση που είχε γίνει με την ανοχή αν όχι και τη βοήθεια αυτών που σήμερα παρουσιάζονται ως αντιφασίστες διώκτες του ναζισμού.Όψιμοι αντιφασίστες, όπως η ΝΔ, η οποία δεν έβγαλε καν ανακοίνωση μετά την επίθεση των χρυσαυγιτών στα μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στο Πέραμα.
Ακούγοντας ότι έγιναν προληπτικές παρακολουθήσεις από την ΕΥΠ δίχως εισαγγελική άδεια καταλαβαίνεις ο καθένας πολύ εύκολα ότι προληπτικά παρακολουθούνται οι πάντες.
Ακούγοντας ότι απαγορεύονται προληπτικά συγκεντρώσεις καταλαβαίνεις ο καθένας ότι σήμερα μπορεί να απαγορεύεται η συγκέντρωση κάποιων ανθρώπων οι οποίοι έτσι κι αλλιώς διαδηλώνουν μια φορά στα 10 χρόνια αλλά αύριο θα απαγορευθούν οι διαδηλώσεις εκείνων που παλεύουν για μια ζωή με αξιοπρέπεια.
Η δράση, λοπόν, της ΧΑ και οι δικαστικές μέθοδοι που χρησιμοποιούνται για την αντιμετώπιση της σε συνδυασμό με την ανιστόριτη θεωρία των 2 άκρων είναι βέβαιο ότι θα χρησιμοποιηθούν, πολύ σύντομα, για να χτυπηθεί ο αγώνας εργαζομένων, ανέργων, ο αγώνας του λαού για βελτίωση των όρων ζωής.
Η αντίθεση και η πάλη εργαζομένων - κεφαλαίου οξύνεται. Η Χρυσή Αυγή ως πολυεργαλείο του κεφαλαίου ("με τους εφοπλιστές μας" ομολογούν οι ίδιοι) μόνο να αξιοποιηθεί εναντίον των εργαζόμενων μπορεί ακόμα και μέσα από τον Κορυδαλλό. Για αυτό πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι το φασισμό ή θα τον τσακίσει η οργανωμένη πάλη του λαού ή θα αποτελέσει το κυρίαρχο πολιτικοκοινωνικό σύστημα είτε με τη Χρυσή Αυγή είτε χωρίς αυτή.

ΥΓ. Ελπίζουμε τα στοιχεία που έχουν συλλέξει κατά των Χρυσαυγιτών να είναι τόσο ισχυρά που θα τους κρατήσουν φυλακή για πολλά χρόνια.Διαφορετικά η κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής θα είναι θέμα χρόνου. Θυμηθείτε ο Χϊτλερ το 1923 είχε συλληφθεί. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια, συχνά, αργούν να δημοσιευθούν γιατί πρέπει πρώτα να ελεγχθεί ότι δεν είναι υβριστικά ή διαφημιστικά (κανένας άλλος έλεγχος δεν γίνεται) και επειδή το blog δεν είναι η δουλειά μας, αλλά το "ψώνιο" μας, ελέγχονται μόνο μια φορά τη μέρα.