Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

Οι ναζί πιστοί στον ιστορικό τους ρόλο χτυπούν και μαχαιρώνουν εργάτες

Τα ξημερώματα της Παρασκευής στην εργατούπολη του Περάματος 50 ιδεολογικοί απόγονοι των δοσιλόγων,των ταγματασφαλιτών και χιτών επιτέθηκαν οπλισμένοι σε 20 κομμουνιστές που έκαναν αφισοκόλληση. Οι ναζί, οι υμνητές του Χίτλερ, με αυτή την επίθεση επιδιώκουν την τρομοκράτηση και τη φίμωση των εργαζόμενων και των συνδικαλιστών που βρίσκονται σε γραμμή σύγκρουσης με τους κεφαλαιοκράτες και την κυβέρνηση που υπηρετεί τα συμφέροντά τους.
Δεν είναι τυχαία η επιλογή να χτυπήσουν στο Πέραμα τον πρόεδρο του σωματείου μετάλλου Πειραιά Σωτήρη Πουλικόγιαννη. Το σωματείο αυτό και ο πρόεδρος του έχουν μπει πολλές φορές στο στόχαστρο του εφοπλιστικού κεφαλαίου,συχνές επιθέσεις από το ΣΚΑΙ, την Καθημερινή, το Βήμα κλπ., από πολιτικούς σαν τον Άδωνι και άλλους που υποστηρίζουν ότι τα εργοστάσια τα κλείνουν οι αγώνες των εργαζόμενων και όχι οι ιδιοκτήτες τους. Όλα αυτά γιατί η δράση του σωματείου είναι καρφί στο μάτι των εφοπλιστών οι οποίοι δεν έχουν καταφέρει να επιβάλουν τις εργασιακές σχέσεις γαλέρας και τα μεροκάματα πείνας που επιθυμούν στη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη του Περάματος. Πριν ένα μήνα είχε πάει στη ζώνη ένα κλιμάκιο χρυσαυγιτών με επικεφαλής 3 βουλευτές οι οποίοι είχαν ουσιαστικά προανναγείλει τα χθεσινά.Ρίξτε μια ματιά στο παρακάτω βίντεο.


Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που οι χρυσαυγίτες στοχοποιούν το σωματείο της ζώνης και τον πρόεδρό του.Ήδη από πέρσι έχουν κάνει αρκετές αναφορές στο γεγονός ότι ο Πουλικόγιαννης ήταν στην περιφρούρηση του ΠΑΜΕ που απέκρουσε στις 20/11/2011 τη δολοφονική επίθεση που δέχτηκαν οι διαδηλωτές του ΠΑΜΕ στο Σύνταγμα. ΤΟ ίδιο είπε και χθες ο Κασιδιάρης. Το παρακάτω βίντεο μαρτυρά τους λόγους που οι χρυσαυγίτες από όλες τις διαδηλώσεις και τους εργατικούς αγώνες έχουν επιλέξει να αγαπούν μόνο εκείνους που έριχναν μολοτοφ και μάρμαρα στο ΠΑΜΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια, συχνά, αργούν να δημοσιευθούν γιατί πρέπει πρώτα να ελεγχθεί ότι δεν είναι υβριστικά ή διαφημιστικά (κανένας άλλος έλεγχος δεν γίνεται) και επειδή το blog δεν είναι η δουλειά μας, αλλά το "ψώνιο" μας, ελέγχονται μόνο μια φορά τη μέρα.