Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Το κανάλι του εφοπλιστή και η φασιστομάζωξη

Χθες βράδυ στο κανάλι του εφοπλιστή Αλαφούζου στην εκπομπή του "αντιμνημονιακού" Τράγκα εμφανίστηκαν 4 χρυσαυγίτες βουλευτές. Φαίνεται οι συνεχείς προσπάθειες της Χρυσής Αυγής στη Βουλή για την υπεράσπιση των συμφερόντων των εφοπλιστών έπιασαν τόπο.
Βλέποντας, ένα μικρό κομμάτι της εκπομπής, γιατί 5 φασίστες μαζεμένοι μας δημιουργούν στομαχικές διαταραχές, ακούσαμε εν έτη 2013 δημοσιογράφος,που λέει ο λόγος, να συζητά με βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου για την ευγονική σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Να συζητούν, δηλαδή, για την εφαρμογή όσων έκανε ο Μένγκελε ή για να γίνει πιο κατανοητό για την προοπτική επαναχρησιμοποίησης του Καιάδα. Ναι αυτά έλεγαν. Συζητούσαν για το πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής που περιλαμβάνει την Ευγονική (για όσους δεν ξέρουν τι είναι η ευγονική ας ρίξουν μια ματιά http://tinyurl.com/cobd94e)!!!!
Είπαν κι άλλα απάνθρωπα και αισχρά. Μέχρι και ότι ο Παππάς δεν έπρεπε να κατουρήσει αλλά να κάνει το άλλο είπε ο Ηλίας που δέρρνει 60χρονες γυναίκες και μετά τους κάνει μήνυση. Και βέβαια σε όλα αυτά ο Τράγκας όχι απλά δεν έφερνε αντίλογο, ούτε καν το στοιχειώδη που οφείλει ένας δημοσιογράφος να φέρνει σε καλεσμένους πολιτικούς, αλλά αντίθετα έστρωνε το χαλί.
Η χθεσινή εκπομπή ήταν μια ακόμη απόδειξη του φασιστικού προσώπου της Χρυσης Αυγής αλλά και πως συστημικοί δημοσιογράφοι όπως ο Τράγκας δεν έχουν κανένα πρόβλημα να τους χαϊδέψουν τα αυτιά. Βέβαια, αξίζει να αναφέρουμε ότι αφού είπαν όσα είπαν, μόνο Heil Hitler δεν φώναξαν, αρνήθηκαν ότι είναι Ναζί. Τόσο ανδρείοι είναι που ντρέπονται να πουν αυτό που πρεσβεύουν. Αυτοί, από την άλλη τη δουλειά τους κάνουν, αυτοί που τους στηρίζουν δεν μπορώ να καταλάβω τι κάνουν και τι περιμένουν ακριβώς απο αυτούς τους τύπους;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια, συχνά, αργούν να δημοσιευθούν γιατί πρέπει πρώτα να ελεγχθεί ότι δεν είναι υβριστικά ή διαφημιστικά (κανένας άλλος έλεγχος δεν γίνεται) και επειδή το blog δεν είναι η δουλειά μας, αλλά το "ψώνιο" μας, ελέγχονται μόνο μια φορά τη μέρα.