Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

Ο Ναζισμός δεν έχει θέση ούτε στο ποδόσφαιρο
Η ΑΕΚ έχει θρηνήσει νεκρούς από τους ΝΑΖΙ

Ένα παιδαρέλι 20 χρονών που νομίζει ότι επειδή κλωτσάει μια μπάλα έχει δικαίωμα να κάνει ότι γουστάρει αμαύρωσε την ιστορία της πιο ιστορικής ομάδας της χώρας (είναι η πιο ιστορική γιατί έχει στην ιστορία της το φιλικό με την Παρτιζάν στο βομβαρδιζόμενο Βελιγράδι) χαιρετώντας ναζιστικά (έχοντας ευτυχώς βγάλει την φανέλα), στα πλαίσια πανηγυρισμού του γκολ που πέτυχε. Στη συνέχεια, βέβαια, εξαιτίας και των αντιδράσεων που υπήρξαν, είπε ότι δεν ξέρει τι σήμαινε, ότι αυτός δεν έχει καμιά σχέση με την πολιτική, ότι σιχαίνεται το φασισμό και άλλα τέτοια. Είναι γνωστή η τακτική των φασιστών να αρνούνται τα όσα πιστεύουν.
Όμως, δεν είναι δυνατόν ο αθλητισμός να ανεχτεί στις τάξεις του έναν τύπο που χαιρετά ναζιστικά. Αυτά τα φαινόμενα πρέπει να αντιμετωπίζονται άμεσα. Αυτό το παληκαράκι πρέπει να αποβληθεί από τους κόλπους του ποδοσφαίρου. Δεν έχει καμιά δουλειά. Πρέπει να απομονώνονται και να αποβάλλονται από κάθε χώρο στον οποίο εμφανίζονται. Έτσι θα τσακιστεί ο ναζισμός. Η σημερινή αντίδραση του φίλαθλου κόσμου είναι ελπιδοφόρα.
Επίσης, θα πρέπει να μάθει αυτό το παιδαρέλι όπως και κάθε ούγκανος που θα τον υποστηρίξει την παρακάτω ιστορία.
Ο εικονιζόμενος είναι ο Σπύρος Κοντούλης. Γεννήθηκε στην Κοκκινιά το 1915 και πήρε μεταγραφή στην ΑΕΚ το 1935 από την Άμυνα Νίκαιας. Αγωνιζόταν στη θέση του σέντερ χαφ. Με την ΑΕΚ κατέκτησε 2 πρωταθλήματα, 1 κύπελλο και 1 πρωτάθλημα Αθηνών. Είχε και 3 συμμετοχές με τη φανέλα της Εθνικής. Ένα βράδυ τον Απρίλιο του 1944 συνελήφθη στο Πεδίο του Άρεως και οδηγήθηκε στο στρατόπεδο του Χαϊδαρίου. Εκεί βρήκε τον αδελφό του Βασίλη που εκτελέστηκε και τον συμπαίκτη του στην ΑΕΚ Κώστα Χριστοδούλου. Ο Σπύρος Κοντούλης στα μέσα Ιουνίου του 1944 ανέβηκε σε ένα καμιόνι με προορισμό το σκοπευτήριο της Καισαριανής για να εκτελεστεί. Στο Μετς πήδησε από το καμιόνι προσπαθώντας να ξεφύγει. Τότε δέχθηκε τα πυρά των Ναζί και έπεσε νεκρός σε ηλικία 29 χρονών.....
ΟΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ




1 σχόλιο:

  1. Θα ήθελα να έχουν μια εργασία boob. Χρειάζομαι έναν πλαστικό χειρούργο από την Κωνσταντινούπολη.
    gogusestetigi

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια, συχνά, αργούν να δημοσιευθούν γιατί πρέπει πρώτα να ελεγχθεί ότι δεν είναι υβριστικά ή διαφημιστικά (κανένας άλλος έλεγχος δεν γίνεται) και επειδή το blog δεν είναι η δουλειά μας, αλλά το "ψώνιο" μας, ελέγχονται μόνο μια φορά τη μέρα.