Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Η ηγεσία της ΝΔ σε ρόλο προβοκάτορα

Η πολιτική αθλιότητα της τρικομμάτικης κυβέρνησης που πλέον ρίχνει το προσωπείο του δημοκράτη και αναδεικνύει το ακροδεξιό της πρόσωπο φαίνεται ότι δεν σταματά. Η βάρβαρη πολιτική της εξαθλιώνει καθημερινά τον ελληνικό λαό, σε σημείο που πλέον η χώρα να βιώνει σε ανθρωπιστική κρίση. Ένα παιδάκι 33 ημερών πέθανε σήμερα από ασιτία και υποθερμία. Την Κυριακή η Ελευθεροτυπία σε μια έρευνα για τις επιπτώσεις της κρίσης και της πολιτικής των μνημονίων έχει εκτοξεύσει την βρεφική θνησιμότητα. Ενώ, γίνονται όλα αυτά. Ενώ, δηλαδή, ένας λαός πεθαίνει η κυβέρνηση και τα ΜΜΕ βομβαρδίζουν και τρομοκρατούν το λαό με μια κουβέντα που μόνο στόχο έχει να τον φοβίσει και να τον παραπλανήσει. Βέβαια, όλα αυτά δεν γίνονται απλά με δηλώσεις και φραστικές επιθέσεις. Σήμερα, είδαμε την ΝΔ αξιοποιώντας το μέσο της προβοκάτσιας, να κόβει και να ράβει δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Β. Διαμαντόπουλου, ώστε να περάσει το νόημα που επιθυμούσε η ίδια ενώ ο Κεδίκογλου είπε ότι πρέπει να παρέμβει η δικαιοσύνη γιατί ο Διαμαντόπουλος είπε πριν κάποιες μέρες ότι το Mall είναι αυθαίρετο. Μια απλή αναζήτηση στο Google της φράσης "αυθαίρετο το mall" επιστρέφει 165.000 αναφορές. Ποιον θα πρωτοελέγξει η δικαιοσύνη;
Όσοι, παρακαλουθείται καιρό το μπλογκ θα έχετε καταλάβει ότι δεν μας είναι πολιτικά συμπαθής ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά η ηγεσία της ΝΔ έχει ξεφύγει και βαδίζει σε πολύ επικίνδυνα μονοπάτια. Δεν είναι δυνατόν να αλλοιώνεις δηλώσεις πολιτικού αντιπάλου για να προσπαθήσεις να πείσεις ότι είναι τρομοκράτης. Κύριοι της ΝΔ την προβοκάτσια ως επίσημη πολιτική πρακτική υιοθετούν οι ναζι και οι φασίστες. Για αυτό ή θα αναθεωρήσετε ή δώστε τις θέσεις που τους αναλογούν στα "λεβεντόπαιδα" της Χρυσής Αυγής να τελειώνουμε.

Στη συνέχεια παραθέτουμε τα 2 βίντεο των δηλώσεων του Διαμαντόπουλου. Το πρώτο είναι το επεξεργασμένο βίντεο και το δευτερό το κανονικό.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια, συχνά, αργούν να δημοσιευθούν γιατί πρέπει πρώτα να ελεγχθεί ότι δεν είναι υβριστικά ή διαφημιστικά (κανένας άλλος έλεγχος δεν γίνεται) και επειδή το blog δεν είναι η δουλειά μας, αλλά το "ψώνιο" μας, ελέγχονται μόνο μια φορά τη μέρα.