Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Mαθήματα ενισχυτικής διδασκαλίας της Λαϊκής Επιτροπής Πατησίων - Κυψέλης (VIDEO)

Οι Λαϊκές Επιτροπές σε όλη τη χώρα εντείνουν τις δράσεις ταξικής αλληλεγγύης σε εργατικές λαϊκές οικογένειες.
Ο «902.gr» βρέθηκε στα δωρεάν μαθήματα ενισχυτικής διδασκαλίας, στο Στέκι Εργαζομένων και Νεολαίας στα Κάτω Πατήσια, που πραγματοποιούν καθηγητές- εθελοντές από το ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών και τελειόφοιτοι φοιτητές από το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών (ΜΑΣ), σε συνεργασία με τη Λαϊκή Επιτροπή Πατησίων - Κυψέλης.

Τα μαθήματα που έχουν ξεκινήσει τον τελευταίο μήνα και έχουν αγκαλιαστεί από πολλά παιδιά λαϊκών οικογενειών, βοηθούν παιδιά που οι γονείς τους δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να πληρώσουν το δυσβάσταχτο κόστος των φροντιστηρίων.
Στο βίντεο που ακολουθεί μιλά η Νέλλη Μπεκιάρη, τελειόφοιτη στο Ιστορικό-Αρχαιολογικό και μέλος του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών, ενώ γίνεται και παρουσίαση κατά τη διάρκεια του μαθήματος.
Το φροντιστήριο λειτουργεί καθημερινά από τις 4 - 8 το απόγευμα, προετοιμάζοντας μαθητές κυρίως από τη Β' και Γ' Λυκείου.
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 211-70.54.821 και 693.69.54.058.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια, συχνά, αργούν να δημοσιευθούν γιατί πρέπει πρώτα να ελεγχθεί ότι δεν είναι υβριστικά ή διαφημιστικά (κανένας άλλος έλεγχος δεν γίνεται) και επειδή το blog δεν είναι η δουλειά μας, αλλά το "ψώνιο" μας, ελέγχονται μόνο μια φορά τη μέρα.