Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Οι επιθέσεις θα συνεχίζονται όσο τους αφήνουμε να χύνουν δηλητήριο.
Απομονώστε τους ώστε να γίνουν ξανά περιθώριο

Η φασιστική επίθεση που δέχτηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Στρατούλης έρχεται να προστεθεί στις τραμπούκικες επιθέσεις που εξαπολύουν, εδώ και καιρό, οι νοσταλγοί του Χίτλερ, των ταγμάτων ασφαλείας, του Μεταξά και του Παπαδόπουλου εναντίον μεταναστών, συνδικαλιστών και πολιτικών. Η δράση τους πρέπει να αποκρουσθεί από την κοινωνία. Ο πιο επιτυχημένος τρόπος είναι να απομονωθούν. Είναι ανάγκη σε κάθε χώρο να νιώσουν απόβλητοι. Να νιώσουν περιθώριο. Δεν πρέπει οι απόψεις τους να πέφτουν κάτω. Πρέπει κάθετι που λένε να μην μένει αναπάντητο γιατί, δυστυχώς, ένα κομμάτι κόσμου μέχρι χθες απολιτίκ και ανιστόρητο, αναγκασμένο από τα πράγματα να ασχοληθεί με την πολιτική, θέλγετε από το μπρατσομένο ανεγκέφαλο που του λέει "Μην σκας για τίποτα θα τους δείρω όλους εγώ". Δίνει την ψευδαίσθηση στον απολιτίκ ότι θα συνεχίσει να ζει όπως ζούσε και θα αναλάβει αυτός με τα μπράτσα του να τιμωρήσει τα λαμόγια που μας έφεραν ως εδώ.
Δεν πρέπει να επιτρέψουμε στος μπράβους και στους τραμπούκους να είναι οι πολιτικοί εκφραστές χιλιάδων συμπολιτών μας. Πρέπει να αποκαλύπτουμε παντού και πάντα το ρόλο τους. Δεν έχουν επιχειρήματα, μόνο πρησμένους από την ντόπα μύες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια, συχνά, αργούν να δημοσιευθούν γιατί πρέπει πρώτα να ελεγχθεί ότι δεν είναι υβριστικά ή διαφημιστικά (κανένας άλλος έλεγχος δεν γίνεται) και επειδή το blog δεν είναι η δουλειά μας, αλλά το "ψώνιο" μας, ελέγχονται μόνο μια φορά τη μέρα.