Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

Σχετικά με τη "φιλανθρωπία" της "Χρυσής Αυγής"

Περιπλανώμενοι στο διαδίκτυο πέσαμε πάνω στην παρακάτω είδηση η οποία είναι άκρως αποκαλυπτική του πως αντιλαμβάνεται η Χρυσή Αυγή τις πράξεις αλληλεγγύης καθώς και το πόσο υποκριτική είναι όταν διαφημίζει τη διανομή τροφίμων με μόνο στόχο την προσέλκυση ψήφων, εκμεταλλευόμενη τη φτώχεια και τη δυστυχία του λαού. Πιο συγκεκριμένα το club της Original21 στην Κόρινθο ανέλαβε την πρωτοβουλία να συγκεντρώσει τρόφιμα και ρούχα για κρατούμενους και άπορες οικογένειες Ελλήνων και μεταναστών είχαν μάλιστα κατασκευάσει και την αφίσα που παραθέτουμε. Σε αυτή την πρωτοβουλία οι τα λεβεντόπαιδα της Χρυσής Αυγής, που τόσο πολύ νοιάζονται για τον συνάνθρωπο τους, που περνάνε τις γιαγιάδες απέναντι, που αλλάζουν τις πάνες ανήμπορων γέρων (και δεν ξέρω και εγώ τι άλλη μπούρδα έχουν διοχετεύσει μέσω των ΜΜΕ ότι κάνουν), επιτέθηκαν στους ανθρώπους που συγκέντρωναν το υλικό με πτυσσόμενα γκλοπς. Αυτή είναι η φιλανθρωπία της Χρυσής Αυγής. Στη συνέχεια η σχετική ανακοίνωση του club της Original21.

«Την τελευταία εβδομάδα μέσω δημόσιας ανακοίνωσης, ο σύνδεσμος μας είχε ξεκινήσει τη συλλογή ρούχων και τροφίμων για οικογένειες Ελλήνων και μεταναστών καθώς και για κρατούμενους που τα χουν ανάγκη.
Αυτό μάλλον ενόχλησε κάποιους κι έτσι την Πέμπτη το μεσημέρι, την ώρα που 5 άτομα απέθεταν τα τρόφιμα που προηγουμένως είχαν αγοράσει, 5 φασιστοειδή αποβιβάστηκαν από δύο αυτοκίνητα και κρατώντας πτυσσόμενα γκλόπς τους επιτέθηκαν.
Το τι επακολούθησε, τροφή για σκέψη…
Υ.Γ. Μάλλον κάποιοι πρέπει να ξεκινήσουν μαθήματα αριθμητικής…
ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ
ORIGINAL 21 KORINTHOS»

1 σχόλιο:

  1. ζητω η πρεζαααααααααααααααααα............γελαει ο κοσμος ρεεεεεεεεεεεεε....ακου μαζευει ρουχα η original.............μαθε για τον πιτσιρικο που σλοτωσανε στο ξυλο και πεταξαν στα σκουπιδια.....ντροπηηηηηηηηηηηηηηη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια, συχνά, αργούν να δημοσιευθούν γιατί πρέπει πρώτα να ελεγχθεί ότι δεν είναι υβριστικά ή διαφημιστικά (κανένας άλλος έλεγχος δεν γίνεται) και επειδή το blog δεν είναι η δουλειά μας, αλλά το "ψώνιο" μας, ελέγχονται μόνο μια φορά τη μέρα.