Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Πολιτικός βόθρος

Το πολιτικό έκτρωμα της ναζιστικής "Χρυσής Αυγής" το Σαββατοκύριακο έδειξε, για μια ακόμα φορά, το τι πρεσβεύει και ποιο ρόλο έχει αναλάβει. Αφού, ο Κασιδιάρης είπε ότι αξιοποιούν το βουλευτικό προνόμιο της οπλοκατοχής, ώστε να μπορούν να οπλοφορούν, πλέον, νόμιμα, και να γλυτώνουν το αυτόφωρο, την επόμενη μέρα καθύβριζε, με ύφος χιλίων καρδιναλιών, χυδαία ανώτατους αξιωματικούς της αστυνομίας και σε ρόλο Τατσόπουλου * 2 είπε ότι αν τον αφήσουν θα τους γ@#$%^ όλους. Το Ζήκο μας θύμισε από την γνωστή ταινία με τον Κ. Χατζηχρήστο, που ενώ έλεγε στον Ν. Ρίζο "Μαλώνεις ρε;" έλεγε σε μια άλλη συμπρωταγωνίστρια του "Κράτα με εσύ". 
Έκαναν, και άλλα αίσχη στην επίσκεψή τους στην Κρήτη. Χωρίς ντροπή, ξεδίπλωσαν τη σημαία με το πουλί της Χούντας, της αμερικανοκίνητης δικτατορίας (Μπιλ Κλίντον και Νίκολας Μπέρνς έχουν ζητήσει δημόσια συγνώμη για το πραξικόπημα) που μέσα σε όλα τα άλλα απάνθρωπα και αντεθνικά που έκανε, ξεπούλησε τη μισή Κύπρο στους Τούρκους. Ναι, αυτους τιμούν οι "υπερπατριώτες" της Χρυσής Αυγής.
Το άλλο που έκαναν ήταν ότι έδειξαν ποιος είναι ο πόνος τους και ποιος είναι και ο λόγος επανεμφάνισης της χουντοναζιστικής ακροδεξιάς στην Ελλάδα. Φυσικά, δεν είναι άλλος από το ΚΚΕ. Ο Κασιδιάρης, από την Κρήτη είπε ότι δεν υπάρχουν πλέον κομμουνιστές στην Ελλάδα χαρακτηρίζοντας το ΚΚΕ "κομματίδιο" με ποσοστό μικρότερο του 3%. Αναρωτιόμαστε, λοιπόν, αφού όπως λένε δεν υπάρχει πλέον ΚΚΕ γιατί έβγαλαν ανακοίνωση για τα 94 χρόνια ιστορίας του Κόμματος, που μέσα στις πολλές μπούρδες που γράφουν εύχονται στο ΚΚΕ να μην τα εκατοστήσει. Είναι τέτοια η πρεμούρα των φασιστών και των αφεντικών που εκπροσωπούν που νομίζουν ότι θα καταφέρουν να ξεμπερδέψουν με το ΚΚΕ. Πλανώνται. Το ΚΚΕ έχει 94 χρόνια ιστορίας, που κανένα άλλο κόμμα δεν έχει, γιατί η ύπαρξη του είναι αναγκαία για το λαό και την εργατική τάξη, γιατί στα 94 χρόνια ζωής τους ήταν πάντα πρωτοπόρο, ιδιαίτερα στα δύσκολα, ακόμα και τότε που η συντριπτική πλειοψηφία των μελών του ήταν εξόριστο σε ξερονήσια και φυλακές. 
Άλλοι, στα 94 αυτά χρόνια εξαφανίζονται και ξαναεμφανίζονται, κάθε φορά με διαφορετική προβιά, καλούμενοι από τα αφεντικά τους να παίξουν το βρώμικο ρόλο του μπράβου του εργατικού κινήματος. Το ΚΚΕ θα τα εκατοστήσει και θα τα χιλιάσει να είναι σίγουροι. Όπως, να είναι σίγουροι ότι αυτή τη φορά το εργατικό-λαϊκό κίνημα, έχοντας την πείρα των λαθών του παρελθόντος, τους φασίστες θα τους κλείσει μια και καλή εκεί που βρίσκονταν από το 74 μέχρι σήμερα. Στο χρονοντούλαπο των πιο σκοτεινών εποχών της ιστορίας μας. 

ΥΓ. Κατά την επίσκεψή τους στην Κρήτη επισκέφθηκαν και το νεκροταφείο των πεσόντων ΝΑΖΙ κατά τη μάχη της Κρήτης;

1 σχόλιο:

Τα σχόλια, συχνά, αργούν να δημοσιευθούν γιατί πρέπει πρώτα να ελεγχθεί ότι δεν είναι υβριστικά ή διαφημιστικά (κανένας άλλος έλεγχος δεν γίνεται) και επειδή το blog δεν είναι η δουλειά μας, αλλά το "ψώνιο" μας, ελέγχονται μόνο μια φορά τη μέρα.