Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Η Χρυσή Αυγή κατά της φορολόγησης των εφοπλιστών

Επειδή το επιχείρημα ότι η Χρυσή Αυγή είναι ναζιστική οργάνωση που υμνεί το Χίτλερ, τα τάγματα ασφαλείας (ότι πιο προδοτικό έχει γεννήσει αυτή η χώρα), όλους τους δικτάτορες και γενικότερα ότι πιο αντιλαϊκό, προδοτικό και φασιστικό έχει περάσει από αυτόν εδώ τον τόπο, φαίνεται ότι στα αυτιά μιας μερίδας κόσμου δεν λέει κάτι (το γιατί ας μην το εξετάσουμε τώρα) είναι ανάγκη να αποκαλύπτουμε το βρώμικο ρόλο της με βάση τα επιχειρήματά της και την πολιτική της πρακτική. 
Αφού, λοιπόν, ψήφισε την τροπολογία για τη ρύθμιση των χρεών στις ΠΑΕ, αφού μια χαρά αποδέχθηκε το ξεπούλημα της ΑΤΕ στην Πειραιώς αρνούμενη να υπογράψει για τη σύγκλιση Οικονομικών υποθέσεων της Βουλής που αποτελεί το πρώτο βήμα για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής, αφού στην επιτροπή που εξέτασε την πρόταση νόμου του ΚΚΕ για κατάργηση μνημονίων, δανειακών συμβάσεων και εφαρμοστικών νόμων είπε το αμίμητο "Ψηφίζουμε την πρόταση νόμου επί της αρχής καταψηφίζοντας όλα τα άρθρα" (τάδε έφη "ποιητής" Παναγιώταρος) προτείνοντας μάλιστα να καταλάβουν θέσεις ευθύνης επιτυχημένοι επιχειρηματίες, ήρθε χθες στην επιτροπή όπου συζητήθηκε ο προϋπολογισμός να δείξει ακόμα πιο πολύ ποιον υπηρετεί.
Στη χθεσινή συνεδρίαση ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιώργος Γερμενής καταφέρθηκε κατά της φορολογίας των υπό ελληνική σημαία πλοίων με βάση το τονάζ τους, ενώ νωρίτερα ο εισηγητής του κόμματος Ηλίας Παναγιώταρος, είχε προτείνει να δοθούν περισσότερα κίνητρα στους εφοπλιστές για την πρόσληψη ελληνικών πληρωμάτων!!!!!!!!!! Δηλαδή, ουσιαστικά, προτείνουν με τα λεφτά του Έλληνα φορολογούμενου να επιδοτούνται οι, φτωχοί και τίμιοι, εφοπλιστές ώστε να κάνουν τη "φιλάνθρωπη" κατά τη Χρυσή Αυγή, της πρόσληψης Ελλήνων. Να θυμήσουμε και σε σας και στους Χρυσαυγίτες, ότι αυτό γινόταν τα τελευταία 15χρόνια στη χώρα μας. Ο ΟΑΕΔ επιδοτούσε επιχειρήσεις για να κάνουν προσλήψεις. Μάλιστα, τα τελευταία 15 χρόνια οι επιδοτήσεις αυτές πήγαιναν και προς μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Τώρα, η "αντισυστημική" Χρυσή Αυγή ζητάει να επιδοτήσουμε τους εφοπλιστές. Δεν φτάνουν οι σκανδαλώδεις φοροαπαλλαγές τους πρέπει να τους δώσουμε κι άλλα. 
Βέβαια, δεν έμειναν μόνο εκεί τάχθηκαν κατά της φορολόγησης με βάση το τονάζ, φόρος που θα αποφέρει στα κρατικά ταμεία περίπου 80 εκ. € όταν μόνο από τους ανάπηρους πάντως περικόπτονται 82 εκατ. ευρώ σε συντάξεις και επιδόματα.
Τόσο "αντισυστημική" είναι η Χρυσή Αυγή.Όπως, είχε γράψει και ο Βασίλης Ραφαηλίδης 
"Ο φασισμός δεν αγαπά το μεγάλο κεφάλαιο, εκτός από το πάρα πολύ μεγάλο κεφάλαιο που τον γεννάει". 
Σχετικό ρεπορτάζ στο παρακάτω οικονομικό site.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια, συχνά, αργούν να δημοσιευθούν γιατί πρέπει πρώτα να ελεγχθεί ότι δεν είναι υβριστικά ή διαφημιστικά (κανένας άλλος έλεγχος δεν γίνεται) και επειδή το blog δεν είναι η δουλειά μας, αλλά το "ψώνιο" μας, ελέγχονται μόνο μια φορά τη μέρα.