Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Εξαιρετική τοποθέτηση από το Θανάση Παφίλη

Ακούστε ποιοι έχουν τα λεφτά σας και ποιοι σας τα παίρνουν.Δεν σας τα παίρνουν οι βουλευτές όσο και να θέλει ο Κασιδιάρης, το EXTRA3 και οι λοιποί. Σας τα παίρνουν αυτοί που κάθε μέρα τους στέλνετε λεφτά στο λογαριασμό τους ενώ δεν δουλεύουν. 
Σημαντικότατα τα 2 τελευταία λεπτά. 
Ο σοσιαλδημοκράτης κ. Μανιάτης και ο φιλελευθερος κ. Σαμαράς και στη χθεσινή συζήτηση στη Βουλή μίλησαν ο μεν Σαμαράς για τη θεωρία των άκρων ο δε Μανιάτης σε ένα άνευ προηγουμένου ανιστόρητο και επικίνδυνο συνδυασμένο παραλλήλισε την Οκτωβριανή Επανάσταση με το ναζιστικό έγκλημα της Νύχτας των κρυστάλλων, ρίχνοντας εν γνώση τους νερό στο μύλο των ναζί. Γιατί τη θεωρία ταύτισης ναζισμού κομμουνισμού οι πρώτοι που τη χρησιμοποιούν είναι οι ίδιοι οι ναζί. Άρα, οι κύριοι Σαμαράς και Μανιάτης δεν τα είπαν  για να χτυπήσουν του ναζί, με αυτούς το ίδιο σύστημα υπηρετούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια, συχνά, αργούν να δημοσιευθούν γιατί πρέπει πρώτα να ελεγχθεί ότι δεν είναι υβριστικά ή διαφημιστικά (κανένας άλλος έλεγχος δεν γίνεται) και επειδή το blog δεν είναι η δουλειά μας, αλλά το "ψώνιο" μας, ελέγχονται μόνο μια φορά τη μέρα.