Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Τραυματισμός εργάτη στην κινητοποίηση του ΠΑΜΕ στην Θεσσαλονίκη

Για μια ακόμα φορά, αστικά Μέσα Ενημέρωσης, απέδειξαν ότι η κυβέρνηση και το κράτος των μονοπωλίων επιλέγουν τον «αντίπαλο» που θέλουν και τον οποίο μπορούν να τον διαχειριστούν, τον προβάλλουν επικοινωνιακά για να αποτελέσει την ανώδυνη, επόμενη λύση για το κράτος των εκμεταλλευτών και όχι αυτόν που πραγματικά είναι αντίπαλος τους.

Σήμερα, 28 Οκτώβρη, για πολλοστή φορά τηλεοπτικά μέσα ενημέρωσης πρόβαλαν εικόνες από συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στη παρέλαση και έλεγαν ότι πρόκειται για συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ.   Κι’ αυτό, όταν ο διαδηλωτής του ΠΑΜΕ – απολυμένος εργάτης από τη ΦΙΛΚΕΡΑΜ, Λάζαρος Μεταξόπουλος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ καθώς εκτός από τα χημικά που εξαπέλυσαν τα ΜΑΤ κατά της συγκέντρωσης του ΠΑΜΕ, τραυματίστηκε από χτυπήματα, με γκλομπ των ΜΑΤ στον αυχένα του.


Στις απεργιακές συγκεντρώσεις προβάλουν συγκέντρωση του ΠΑΜΕ και μιλάνε για συγκέντρωση της ΓΣΕΕ.   Τους νομιμοποιεί βέβαια η ίδια η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ που κυκλοφόρησε αφίσα για εκδήλωση του στην Ιρλανδία, με φωτογραφία από το ανέβασμα πανώ του ΚΚΕ στην Ακρόπολη της Αθήνας με το σύνθημα «Λαοί της Ευρώπης, ξεσηκωθείτε», αφού έσβησαν την υπογραφή του ΚΚΕ.   Το κράτος των μνημονίων ξέρει ποιος είναι ο πραγματικός αντίπαλος του το ταξικό κίνημα και το ΠΑΜΕ.   Οι εργαζόμενοι πρέπει να προβληματιστούν τι σημαίνει όταν ο ταξικός εχθρός επιλέγει ποιον θέλει για αντίπαλο. Δείχνει ότι δεν τον φοβάται γιατί αυτός δεν θέτει σε κανένα πρόβλημα την εξουσία και τα συμφέροντα του.

ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ
Γραμματεία Θεσσαλονίκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια, συχνά, αργούν να δημοσιευθούν γιατί πρέπει πρώτα να ελεγχθεί ότι δεν είναι υβριστικά ή διαφημιστικά (κανένας άλλος έλεγχος δεν γίνεται) και επειδή το blog δεν είναι η δουλειά μας, αλλά το "ψώνιο" μας, ελέγχονται μόνο μια φορά τη μέρα.