Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Η χώρα διαλύεται.Ο καθένας έχει 3 επιλογές


Στην προηγούμενη ανάρτηση κάναμε λόγο για την αστική προπαγάνδα ότι οι απεργίες πλήττουν τον τουρισμό. Σήμερα, διαβάσαμε την παρακάτω είδηση στο www.zougla.gr. Συνέλαβαν και ξυλοκόπησαν Κορεάτη τουρίστα.

Μια είδηση που δεν την είδαμε σε κάποιο κανάλι, δεν είδαμε την Τρέμη, τον Καψή και τον Πορτοσάλτε να μιλάνε για το πλήγμα στην εικόνα της χώρας από τα λεβεντόπαιδα που εφαρμόζουν τον "Ξένιο Δία" του Δένδια (φαίνεται στην κυβέρνηση έχουν επαφές και με τον Θεό της Ορθοδοξίας και με το Δωδεκάθεο). Δεν ακούσαμε τίποτα για το πλήγμα στον τουρισμό. Και φυσικά δεν ακούσαμε τίποτα για την εφαρμογή πολιτικών Χρυσής Αυγής από την αστυνομία.

Η χώρα μας καταρρέει. Μετά το δικαίωμα στην εργασία, στη μόρφωση, στην υγεία, στον ελεύθερο χρόνο, πετσοκόβουν δημοκρατικές ελευθερίες που τα τελευταία 35 χρόνια θεωρούνταν δεδομένες. Πολλοί αστυνομικοί λειτουργούν με λογικές μαύρων εποχών του παρελθόντος. Η ΕΡΤ γίνεται ΥΕΝΕΔ από την οποία λείπει μόνο ο Γεωργαλάς. Κάτι περίεργοι τύποι, φουσκωτοί, που έχουν εκλεγεί βουλευτές μοιράζουν από τηλεοράσεως πιστοποιητικά ελληνικότητας. Ο Σαμαράς μιλάει με το Θεό και απειλεί με εκτροπή του πολιτεύματος σε περίπτωση μη ψήφισης των μέτρων που στοχεύουν στη διάλυση της κοινωνίας. Στη μετατροπή της Ελλάδας σε μια χώρα νεόπτωχων που θα ευελπιστούν στη φιλανθρωπία κάποιων σαν το Αγούδημο (δείτε την προηγούμενη ανάρτηση) για να επιβιώσουν. Ας, τον ρωτήσει κάποιος ποιος θα κάνει την εκτροπή; Γιατί, η "εκτροπή" στον αστικό κοινοβουλευτισμό γίνεται με 2 τρόπους. 
1. Γίνεται κάποιο πραξικόπημα που πάντα υποκινείται και ελέγχεται από αυτούς που έχουν και σήμερα την εξουσία, δηλαδή την οικονομική ελίτ, όταν βλέπουν ότι το πολιτικό τους προσωπικό δεν μπορεί να εξυπηρετήσει τα συμφέροντά τους, οπότε επιλέγουν την πιο ακραία μορφή της αστικής εξουσίας, το φασισμό. Και στα δικτατορικά καθεστώτα, μην ξεχνάμε, μια χαρά λειτουργεί, για το κεφάλαιο, ο καπιταλισμός.
2. Υπάρχει ισχυρό, πολιτικοποιημένο κίνημα που παρεμβαίνει και ανατρέπει την εξουσία των οικονομικά ισχυρών. Ανατρέπει τον καπιταλισμό.

Από αυτά τα δύο στην Ελλάδα του 2012 μόνο το πρώτο μπορεί να γίνει. Άρα, ο Σαμαράς μας απειλεί ότι αν δεν ψηφιστούν τα μέτρα η τάξη που εκπροσωπεί θα κάνει πραξικόπημα. Άρα, ότι και να γίνει τα μέτρα θα περάσουν. Ας περάσουν χωρίς να μπαίνουν στον κόπο. Καίνε και πολύ πετρέλαιο τα τανκς.
Στο ίδιο πλαίσιο τα κοράκια των  ΜΜΕ όλη μέρα τρομοκρατούν τον κόσμο. 
Είναι, βέβαιο, ότι μέχρι τη μέρα ψήφισης η τρομοκράτηση του λαού θα ενταθεί. Για αυτό θυμηθείτε όσα ακούσατε την 28η Οκτωβρίου Έχετε 3 επιλογές.  
1. στο Κάιρο 
2. με τους ταγματασφαλίτες  
3. με το λαό στο δρόμο. 
Για αυτό από αύριο, κιόλας, πρέπει όλοι μας, όσοι είμαστε με το λαό, να ξεκινήσουμε σε κάθε χώρο δουλειάς, στη γειτονία, στο σχολείο παντού να δουλεύουμε για τις απεργιακές κινητοποιήσεις τις μέρες κατάθεσης και ψήφισης των μέτρων. Αυτά τα μέτρα δεν πρέπει να περάσουν. Αν δεν περάσουν λέει πχ ο Γεωργιάδης τότε θα χρεοκοπήσουμε. Αν περάσουν, όμως, πάρα πολλοί για πολλά χρόνια θα πεθαίνουν. Πρέπει να στήσουμε μπλόκο στα μέτρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια, συχνά, αργούν να δημοσιευθούν γιατί πρέπει πρώτα να ελεγχθεί ότι δεν είναι υβριστικά ή διαφημιστικά (κανένας άλλος έλεγχος δεν γίνεται) και επειδή το blog δεν είναι η δουλειά μας, αλλά το "ψώνιο" μας, ελέγχονται μόνο μια φορά τη μέρα.