Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Οι Έλληνες που αγωνίζονται, τους Ναζιστές τους ΚΡΑΖΟΥΝ

Κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής με επικεφαλής τον Ηλία Κασιδιάρη στην προσπάθεια τους να καπελώσουν τη δράση των τρίτεκνων οικογενειών έφαγαν αυτό που λέμε κοινώς "κράξιμο". Επειδή όμως τα λεβεντόπαιδα δεν σηκώνουν και πολλά - πολλά παραλίγο ο Ηλίας να δείρει μερικές ακόμα 60χρονες μητέρες τρίτεκνων οικογενειών. Νόμιζαν ότι επειδή πήγαν στους ένστολους και δεν του έκραξαν ο υπόλοιπος λαός που βγαίνει στους δρόμους και αγωνίζεται έχει σκοπό να ανεχτεί ναζιστές, νοσταλγούς του Χίτλερ και του Παπαδόπουλου ανάμεσα του. Κάνετε λάθος κύριοι. Οι ναζιστές δεν είχαν, δεν έχουν και δεν θα έχουν καμιά σχέση με το κομμάτι του Ελληνικού λαού που αγωνίζεται. Οι ναζιστές είχαν σχέση με τους χίτες, τους ταγματασφαλίτες, τους μαυραγορίτες, τους κουκουλοφόρους, τους δοσίλογους, τους βασανιστές της Μακρονήσου, της Χούντας, με τους προδότες της Κύπρου.
Οι Έλληνες που βγαίνουν στο δρόμο και αγωνίζονται γνωρίζουν πολύ καλά ότι είστε απέναντί τους. Είστε το μακρύ χέρι αυτών που τους έχουν οδηγήσει στη φτώχεια και την ανέχεια. Για αυτό φάγατε το σημερινό κράξιμο.



ΥΓ. Ο Κασιδιάρης είπε ότι "20 χρόνια τα χημικά που έχουμε φάει εμείς (η ΧΑ) δεν τα έχει φάει κανείς" ενώ ο περισσότερος κόσμος πιστεύει ότι τα περισσότερα χημικά τα έχουν φάει οι κουκουλοφόροι. Ρε μπας και ήταν και χρυσαυγίτες ανάμεσα στους κουκουλοφόρους; Μπα δεν το πιστεύω.......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια, συχνά, αργούν να δημοσιευθούν γιατί πρέπει πρώτα να ελεγχθεί ότι δεν είναι υβριστικά ή διαφημιστικά (κανένας άλλος έλεγχος δεν γίνεται) και επειδή το blog δεν είναι η δουλειά μας, αλλά το "ψώνιο" μας, ελέγχονται μόνο μια φορά τη μέρα.