Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Τι σημαίνει να είσαι Ναζιστής

Στο άκουσμα της είδησης ότι πλοιάριο με μετανάστες και πρόσφυγες βυθίστηκε ανοιχτά της Σμύρνης και τουλάχιστον 60 άνθρωποι πνίγηκαν εκ των οποίων 31 παιδιά πάγωσα. Είναι μια πραγματικά μια συγκλονιστική είδηση. 
Στην ανάγνωση των σχολίων κάτω από το σχετικό ρεπορτάζ στην ιστοσελίδα www.protothema.gr, γνωστή το τελευταίο διάστημα για την προβολή της Χρυσής Αυγής και την διάδοση των ιδεών της (αλήθεια λεβεντόπαιδα πόσο "αντισυστημικός" είναι ο Θέμος Αναστασιάδης που σας προβάλει;), ανατρίχιασα. Η γνωστή πλέον βάρδια "εθνικιστών" σχολιαστών ξεπέρασε κάθε όριο απανθρωπιάς που μπορεί να έχει κανείς που φέρει την ιδιότητα του ανθρώπου. Κάτω από μια είδηση με τίτλο "Υγρός τάφος για 31 παιδιά το Αιγαίο" έγραψαν τα παρακάτω σχόλια:

"kala den pirazei, den tha stenaxorethume kiolas. i aftoi i emis. to pirama tis lathro metanastefsis itan eks arxis poli epikindino..pleon den exo kanena oikto oute gia tus lathro oute gia tus politikus.otidipote me apeilei tha to exolothrefso.xoris skepsi."

"ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΑ ΛΥΘΗ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΒΑΡΚΕΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΤΑ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΑ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ. .....................................ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ"

"ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΠΝΙΓΟΥΝ? ΤΟ ΚΟΡΟΙΔΟ ΘΑ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΓΑΤΑ ΟΥΤΕ ΖΗΜΙΑ. ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΟΡΤΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΓΕΝΝΑΝΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΡΟΥΡΑΙΟΥΣ."

"ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΠΝΙΓΗΚΑΝ ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΓΕΝΝΟΒΟΛΑΝΕ. ΣΚΕΦΤΗΤΕ, 31 ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ 10 ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΠΕΤΑΓΕ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΝΕ ΛΙΓΟ, ΙΣΟΝ 310 ΜΑΥΡΙΔΕΡΟΙ. ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ, ΓΛΙΤΩΣΑΜΕ ΑΠΟ 310 ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΝΙΓΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ."

"Οποια βάρκα με λάθρο βλέπουν να πλησιάζει να ρίχνουν κατευθείαν στο ψαχνό! Ετσι θα φοβηθούν και οι άλλοι λάθρο και δεν θα τολμάει κανείς να κάνει το λάθος να προσπαθήσει να περάσει στην Ευρώπη. Απλά είναι τα πράγματα."


"Πάλι τα ίδια................. ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΤΕ ΝΑ ΒΟΥΛΙΑΞΟΥΝΕ Ή ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΙΑΞΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΓΑΡΓΑΡΑ ΜΕΤΑ;;; ΠΟΣΟΟΟΟΟ???? ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΜΑΓΚΕΣ Ή ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟΙ. ΠΟΙΟΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΕ, ΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΝΙΓΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΨΥΧΡΑ, ΣΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΗΣΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΕΙ ΤΟΥΣ ΓΑΛΛΟΥΣ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΝΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ. ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝΕ ΝΑ ΓΕΝΝΟΒΟΛΑΝΕ ΤΩΡΑ ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΡΟΥΡΑΙΟΥΣ, ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΗΔΗ ΓΚΑΣΤΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΦΤΑΝΟΥΝΕ ΜΕ ΤΑ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΑ ΣΤΙΣ ΒΑΡΚΕΣ. ΝΕΡΟ ΝΑ ΠΙΟΥΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ ΠΗΔΗΜΑ ΟΜΩΣ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝΕ ΚΑΛΑ"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια, συχνά, αργούν να δημοσιευθούν γιατί πρέπει πρώτα να ελεγχθεί ότι δεν είναι υβριστικά ή διαφημιστικά (κανένας άλλος έλεγχος δεν γίνεται) και επειδή το blog δεν είναι η δουλειά μας, αλλά το "ψώνιο" μας, ελέγχονται μόνο μια φορά τη μέρα.