Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Η αντιμετώπιση του ναζισμού μας αφορά όλους

Τις τελευταίες 2 μέρες έχει φουντώσει η συζήτηση γύρω από τη "δράση" των ναζιστών στην Ελλάδα, οι οποίοι αφού χαιρετίσουν ναζιστικά παίρνουν τα κοντάρια στα οποία κρέμονται Ελληνικές σημαίες και επιτίθενται σε μικροπωλητές με σκοπό, όπως, λένε την πάταξη του παραεμπορίου.


Αυτές οι ενέργειες των φασιστών φαίνεται ότι έχουν βρει απήχηση σε  εκφασισμένους νεοέλληνες οι οποίοι στριμώχνονται το πρωί στις ουρές του ΟΑΕΔ ζητώντας μια θέση εργασίας σε ένα φανάρι, σε ένα σκουπιδότοπο ανακύκλωσης παρέα με αρουραίους, στο πλάι ενός γέρου με alzheimer. Αυτοί, λοιπόν, χάρηκαν πάρα πολύ που είδαν τον "Καιάδα" και την κουστωδία αφού έκαναν το θεάρεστο έργο τους, να κλωτσάνε με μανία cd και ρολόγια τοίχου, να κάνουν το σταυρό του γιορτάζοντας τη γιορτή της Παναγίας. Επίσης, χάρηκαν πάρα πολύ ο Μπαρμπαρούσης κατέστρεψε τους πάγκους "παράνομων" μικροπωλητών γιατί όπως όλοι έχουμε ακούσει φεύγουν παρά πολλά λεφτά στο εξωτερικό από τους μετανάστες τα οποία λείπουν από την Ελληνική οικονομία. Είναι γνωστό, άλλωστε, ότι οι λογαριασμοί στην Ελβετία με χρήματα που προέρχονται από την Ελλάδα είναι γεμάτοι με χρήματα μεταναστών στην Ελλάδα. Έχει ο καθένας 2-3 εκατομύρια ευρώ στην Ελβετία αλλά δεν σταματάει να καθαρίζει τζάμια γιατί γουστάρει να τον δέρνουν τα τάγματα εφόδου. Οι εφοπλιστές, οι τραπεζίτες, οι μεγαλοεπιχειρηματίες, οι πολυεθνικές που δραστηριοποιούνται στη χώρα όλα τα χρήματά τους τα ξαναρίχνουν στην οικονομία. Επίσης, είναι γνωστό ότι οι πάγκοι κλείνουν τα μαγαζιά και όχι η φτώχεια και η ανεργία του λαού, ούτε τα θηριώδη εμπορικά των πολυεθνικών.

Πέρα από την πλάκα, το φαινόμενο έχει ήδη αρχίσει να κάνει το γύρω του κόσμου. Ήδη μεγάλες εφημερίδες του εξωτερικού φιλοξενούν ρεπορτάζ σχετικά με τη δράση των ναζιστών. Είναι, βέβαιο, ότι το φαινόμενο θα αμαυρώσει την εικόνα της χώρας στο εξωτερικό σε τέτοιο βαθμό που οι υπόλοιποι θα μας θεωρούν κάτι υπανθρώπους που το 2012 ψηφίζουμε και επικροτούμε τη δράση ναζιστών. Μάλιστα, είναι εξαιρετικά πιθανό να πληγεί ο τουρισμός της χώρας αφού κανένας τουρίστας (ειδικά μη λευκός) δεν θα νιώθει άνετα να επισκεφθεί μια χώρα που ντοπαρισμένοι, φουσκωτοί τριγυρίζουν ανεξέλεγκτοι και δέρνουν όποιον δεν τους αρέσει. Βέβαια, κανένα από τα "πορνοκάναλα" που λέει και ο Μιχαλολιάκος δεν έχουν θίξει το θέμα. Αυτό το θυμούνται μόνο όταν οι εργαζόμενοι απεργούν, τότε αμαυρώνεται η εικόνα της χώρας. Οι τραμπουκισμοί εναντίον ξένων (μεταναστών και τουριστών) δεν πειράζουν κανέναν;

Νομίζουμε ότι ήρθε η ώρα όλος ο δημοκρατικός κόσμος της χώρας να ασχοληθεί με το φαινόμενο του ναζισμού γιατί όσοι νομίζουν ότι δεν θα τους πειράξει θα πρέπει να ξέρουν ότι θα βιώσουν πολύ πιο δύσκολες καταστάσεις αν τους ανεχθεί από όσους είμαστε υποψιασμένοι. Οι ναζιστές δεν έχουν καμιά θέση στην Ελλάδα. Ο ναζισμός και οι ντόπιοι συνεργάτες του κατέστρεψαν τη χώρα και έχουμε υποχρέωση να μην επιτρέψουμε να το ξανακάνει. Η δράση όλων μας επιβάλλεται. Τα τάγματα εφόδου πρέπει να ξαναγυρίσουν στις τρύπες τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια, συχνά, αργούν να δημοσιευθούν γιατί πρέπει πρώτα να ελεγχθεί ότι δεν είναι υβριστικά ή διαφημιστικά (κανένας άλλος έλεγχος δεν γίνεται) και επειδή το blog δεν είναι η δουλειά μας, αλλά το "ψώνιο" μας, ελέγχονται μόνο μια φορά τη μέρα.