Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

Για την απεργία στην Phonemarketing

Το παράδειγμα των Χαλυβουργών του Ασπροπύργου, που καθημερινά σπιλώνονται από τους πολιτικούς και δημοσιογραφικούς τσάτσους των βιομηχάνων, που διάλεξαν τον δύσκολο δρόμο του αγώνα απέναντι στην εκ περιτροπής εργασία και στις απολύσεις και δεν υπέγραψαν για δουλειά χωρίς αμοιβή και δικαιώματα υπάρχουν και άλλοι εργαζόμενοι που το ακολουθούν. Τρανό παράδειγμα η εταιρία PhoneMarketing στην οποία οι εργαζόμενοι εδώ και 75 μέρες απεργούν κόντρα στην εκ περιτροπής εργασία της μιας μέρας την εβδομάδα με 140€ το μήνα μισθό. Οι εργαζόμενοι μας περιμένουν όλους έξω από τα γραφεία της εταιρίας στην οδό Εργασίας (που εδώ και 75 μέρες έχει μετονομαστεί σε εκ περιτροπής Εργασίας) 2 στη Νέα Ιωνία. Έχουν ανάγκη την ηθική και υλική υποστήριξή μας.


1 σχόλιο:

  1. καλο θα ηταν να υπαρχει κι ενα βιντεο με τις θεσεις της εργοδοσιας............και μετα ειναι ευκολο να μαθεις που μενουν..........ολα τα αλλα δεν τους ακουμπανε και θυμησου το στο αποτελεσμα.......βια στη βια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια, συχνά, αργούν να δημοσιευθούν γιατί πρέπει πρώτα να ελεγχθεί ότι δεν είναι υβριστικά ή διαφημιστικά (κανένας άλλος έλεγχος δεν γίνεται) και επειδή το blog δεν είναι η δουλειά μας, αλλά το "ψώνιο" μας, ελέγχονται μόνο μια φορά τη μέρα.