Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Ειλικρίνεια ή πολιτική απάτη;

Είχε ερωτηθεί η Γ.Γ. της ΚΕ του ΚΚΕ πριν τις εκλογές της 6ης Μαΐου τι θα κάνει αν το ΚΚΕ πάρει εντολή σχηματισμού κυβέρνησης. Η κα. Παπαρήγα τότε είχε δηλώσει "ότι θα την επιστρέψω". Η απάντηση αυτή είχε προκαλέσει σάλο. Ο Τράγκας και άλλοι παρόμοιας ποιότητας δημοσιογράφοι το έπαιζαν συνεχώς. Κάποιοι από δαύτους το λένε μέχρι σήμερα.
Την περασμένη Δευτέρα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κος Τσίπρας έδωσε ακριβώς την ίδια απάντηση στην ίδια ερώτηση (http://www.tanea.gr/ellada/article/?aid=4730598). Ωστόσο, αυτό πέρασε στα ψιλά. Δεν έδωσε κανείς σημασία.
Άλλωστε, θα πουν κάποιοι, ο Τσίπρας την προηγούμενη φορά την πήρε την εντολή. Και τι την έκανε θα ρωτήσουμε; Τίποτα. Έκοβε βόλτες στα κανάλια λέγοντας ότι δεν μπορεί να σχηματίσει κυβέρνηση. Αυτή, όμως, η πολιτική απάτη είναι αποδεκτή και επιβραβεύεται. Η ευθεία, ειλικρινής πολιτική στάση του ΚΚΕ όχι. Έσπευσαν όλοι να κατηγορήσουν το ΚΚΕ ότι δεν θέλει να κυβερνήσει, ότι θέλει μια ζωή την αντιπολίτευση και μια σειρά από άλλες αηδίες. Και αυτό δυστυχώς πέρασε και στο λαό, ο οποίος αντάμειψε τους πολιτικούς απατεώνες του ΣΥΡΙΖΑ και τιμώρησε την ειλικρίνεια του ΚΚΕ το οποίο απέφυγε να καλλιεργήσει αυταπάτες στο λαό τονίζοντας ότι για να κυβερνήσει θέλει την εξουσία να την έχει ο λαός και όχι τα μονοπώλια.
Και όλα αυτά ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αντιπολίτευση. Φανταστείτε όταν θα γίνουν και κυβέρνηση......

2 σχόλια:

  1. βρε παπαγαλε απο το μυαλο σου τα βγαζεις???????????κοιτα να σοβαρευτεις γιατι σε βλεπω παρεα με το τζημεροοοοοοοοοοοοο σε τρεις μηνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι από όσα γράφω είναι ψέμα ρε παλικάρι; Μετά τις 6 Μάη show δεν είχε στήσει ο Αλέξης; Τώρα δεν είπε ότι θα επιστρέψει την εντολή;
    Εγώ παρέα με το Τζήμερο αποκλείεται. Όπως, και με το Φωτόπουλο, το Ραυτόπουλο, την Κατσέλη και τις λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις που κάνουν άλλοι παρέα.
    Εγώ κάνω παρέα με το Σιφωνιό και τους ηρωικούς Χαλυβουργούς, με τους απεργούς στη Phonemarketing, με τους απεργούς στην Ανακύκλωση Ηρακλείου, τους απεργούς στο Καζίνο της Πάρνηθας, με τους εργαζόμενους που οργανώνονται στα σωματεία τους.
    ΥΓ Είναι εντυπωσιακό να ζητά κάποιος να συνεργαστεί με κάποιον άλλο ενώ ουσιαστικά επιζητεί τον αφανισμό του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια, συχνά, αργούν να δημοσιευθούν γιατί πρέπει πρώτα να ελεγχθεί ότι δεν είναι υβριστικά ή διαφημιστικά (κανένας άλλος έλεγχος δεν γίνεται) και επειδή το blog δεν είναι η δουλειά μας, αλλά το "ψώνιο" μας, ελέγχονται μόνο μια φορά τη μέρα.