Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Μικρές ειδήσεις με μεγάλη αξία

Επειδή οι μέρες είναι πονηρές μικρές ειδήσεις που περνάνε στα ψιλά, έχουν μεγάλη σημασία και φανερώνουν πολλά πράγματα. Μια τέτοια προέκυψε χθες. Κατά τη χθεσινή, λοιπόν, διακομματική σύσκεψη για την προβολή των κομμάτων από τα ΜΜΕ αποφασίστηκε από τα κοινοβουλευτικά κόμματα, με μοναδική εξαίρεση το ΚΚΕ, στη διακομματική να συμμετέχουν μόνο όσα έχουν αντιπροσώπευση στη βουλή. Στην απόφαση αντέδρασε έντονα η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, η οποία μάλιστα έκανε παράσταση διαμαρτυρίας και μετά τη λήψη της απόφασης αποκλεισμού της, εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση (την οποία παραθέτουμε στο τέλος της ανάρτησης) διαμαρτυρόμενη για τον αποκλεισμό της....

Το παραπάνω είναι το ένα κομμάτι της είδησης. Το δεύτερο είναι ότι για την απόφαση αυτή ούτε διαμαρτυρήθηκαν, αλλά ούτε έκαναν παρέμβαση οι Χρυσαυγίτες, οι οποίοι φυσικά βλέποντας την εκτόξευση των ποσοστών τους στις δημοσκοπήσεις, κρύβονται μη τυχόν όλοι όσοι μη γνωρίζοντας το τι είναι και το τι πρεσβεύουν έχουν αποφασίσει να τους ψηφίσουν. Τον παίζουν καλά το ρόλο που τους έχει ανατεθεί στο στημένο παιχνίδι των επερχόμενων εκλογών. Στο παιχνίδι που κυρίαρχο ρόλο παίζουν τα ΜΜΕ, τα οποία, έχουν επαναφέρει ως μοναδικό θέμα συζήτησης το μεταναστευτικό, (έκαναν ένα αντιμνημονιακό διάλειμμα αναγκαστικά λόγω της αυτοκτονίας-δολοφονίας του Δημήτρη Χριστούλα), λες και η Ελλάδα δεν βιώνει τις συνέπειες των μνημονίων, των επιλογών της ΕΕ και των κυβερνήσεων, λες και δεν έχει διαλυθεί η δημόσια υγεία, η παιδεία, η κοινωνική ασφάλιση, κάθε έννοια εργατικού δικαίου, αξιοπρεπούς αμοιβής, λες και τον Ιούνιο δεν θα παρθούν ακόμα πιο βάρβαρα, αντιλαϊκά μέτρα.

ΥΓ. Την ώρα που γράφουμε την ανάρτηση το Kontra έχει εκπομπή με μοναδικό θέμα το μεταναστευτικό και καλεσμένους τον Κρανιδιώτη, τον Κατσανέβα και το Μιχαλολιάκο. Αφού, λοιπόν, για πολλή ώρα μιλούσαν και οι 3 καλεσμένοι έκαναν πλειστηριασμό παλιανθρωπιάς μιλώντας για τους μετανάστες και χαιρόταν ο Μιχαλολιάκος, προς το τέλος της κουβέντας ο Μ. Κουρής (εκ των παρουσιαστών) έκανε αναφορά στις ναζιστικές καταβολές της Χρυσής Αυγής και του αρχηγού της. Αυτός, αφού αρχικά τις αρνήθηκε βρέθηκε σε δύσκολη θέση γιατί ο παρουσιαστής διάβασε κείμενο του Μιχαλολιάκου στο οποίο έλεγε τι καλά που θα ήταν αν είχε νικήσει ο Χίτλερ. Εκείνος, από χαμογελαστός και άνετος βρέθηκε σε αμηχανία προσπαθώντας να μειώσει την αξία του άρθρου λέγοντας ότι είναι παλιό και άλλαξε αμέσως την κουβέντα λέγοντας ας επανέλθουμε στο θέμα της Ρωσίας. Αν το βρούμε σε βίντεο θα το ανεβάσουμε. Έχει μεγάλη αξία.





Ανακοίνωση ΑΝΤΑΡΣΥΑ

ΑΝΤΑΡΣΥΑ: Καταγγέλουμε τον αποκλεισμό της ΑΝΤΑΡΣΥΑ από τη διακομματική επιτροπή που έγινε σήμερα στο Υπουργείο Εσωτερικών

Δεν έχει τελειωμό η αντιδημοκρατική κατρακύλα των κομμάτων του μνημονίου. Είναι τέτοιος ο φόβος τους για την εκλογική καταδίκη της πολιτικής τους, που αρνούνται ακόμα και τα τυπικά, και ήδη πετσοκομμένα, δικαιώματα των συνδυασμών που θα συμμετάσχουν στις προσεχείς εκλογές.

Σήμερα, Τετάρτη 18 Απρίλη, έγινε διακομματική επιτροπή στο υπουργείο εσωτερικών, για την υποχρεωτική προβολή των κομμάτων κατά την προεκλογική εκστρατεία. Το γεγονός κρατήθηκε κρυφό από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, παρά την γνωστοποιημένη εδώ και μέρες υποψηφιότητα της με συνδυασμούς σε όλη την Ελλάδα, και παρά τη συμμετοχή της σε συνεχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις.

Αντιπροσωπεία της ΑΝΤΑΡΣΥΑ παραβρέθηκε στο χώρο, διαμαρτυρόμενη για τον αποκλεισμό της και απαιτώντας τη συμμετοχή της στη διαδικασία. Κάτι τέτοιο δεν έγινε κατορθωτό, καθώς μετά από κυβερνητική εντολή, και με τη συναίνεση των κοινοβουλευτικών κομμάτων με εξαίρεση το ΚΚΕ, αποφασίστηκε ότι μόνο τα κόμματα που αντιπροσωπεύονται στο ελληνικό κοινοβούλιο μπορούν να συμμετάσχουν στη διακομματική επιτροπή.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καταγγέλλει τη διαρκή προσπάθεια αποκλεισμού και φίμωσής της, που υλοποιείται από τα κυρίαρχα ΜΜΕ κάτω από τις οδηγίες του μαύρου κυβερνητικού μετώπου. Είναι προφανές ότι στο κλίμα έντονης κοινωνικής διαμαρτυρίας που έχει διαμορφωθεί, φοβούνται να ακουστεί η φωνή αντίστασης και αγώνα που εκφράζει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Όμως ο αγωνιζόμενος κόσμος, τα μέλη και οι φίλοι της ΑΝΤΑΡΣΥΑ θα σπάσουν το κλίμα σιωπής και τις αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις τους.

Ισχυρή ΑΝΤΑΡΣΥΑ στους αγώνες και τις εκλογές.

2 σχόλια:

  1. ο μιχαλολιακος ειπε κι αλλα που κανεις δεν τολμαει να πει αριστερος-δεξιος, τα οποια σιγα μην παρουσιαζες(για σαμαρα,βοριδη,καμμενο,βουλγαρακη,κ.α)...αλλα κι εσυ κατι σαν το μεγκα εισαι...φτηνη προπαγανδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι εγώ έχω ιδιαίτερη σχέση και με 4 που αναφέρεις (τι άλλο θα ακούσουμε) και φοβάμαι να προβάλλω τις απόψεις του Μιχαλολιάκου για αυτούς. Και οι 4 που αναφέρεις είναι ιδεολογικά συγγενείς με το Μιχαλολιάκο. Αυτοί πάνε παρέα στις εκδηλώσεις τιμής των ταγμάτων ασφαλείας. Άσε το παραμύθι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια, συχνά, αργούν να δημοσιευθούν γιατί πρέπει πρώτα να ελεγχθεί ότι δεν είναι υβριστικά ή διαφημιστικά (κανένας άλλος έλεγχος δεν γίνεται) και επειδή το blog δεν είναι η δουλειά μας, αλλά το "ψώνιο" μας, ελέγχονται μόνο μια φορά τη μέρα.