Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Το ξεπούλημα άρχισε. Συνδυάζεται με "εγκλήματα"

Παραθέτουμε στην συνέχεια 2 ειδήσεις που αφορούν στο σχέδιο "αξιοποίησης" δημόσιας περιουσίας. Η πρώτη αφορά στο ξεπούλημα 500 στρεμμάτων στην Κέρκυρα. Η δεύτερη συνδυάζεται, με το έγκλημα της καταστροφής ενός από τους σημαντικότερους χώρους μαζικού αθλητισμού της χώρας των εγκαταστάσεων του Αγίου Κοσμά, οι οποίες ανακατασκευάσθηκαν πλήρως για τους Ολυμπιακούς αγώνες. Η πολιτική του μνημονίου καίει τα πάντα.


ΤΗΝ έναρξη της διεθνούς διαγωνιστικής διαδικασίας για την αξιοποίηση οικοπέδου που βρίσκεται στην περιοχή Κασσιώπη της Κέρκυρας ανακοίνωσε χθες το Ταμείο Αξιοποίησης της Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου. Ο διεθνής διαγωνισμός προσφέρει τη δυνατότητα αξιοποίησης του ακινήτου μέσω διάθεσης του δικαιώματος επιφάνειας, που μπορεί να εκτείνεται χρονικά μέχρι τα εκατό έτη.

Πρόκειται για παραθαλάσσια έκταση 500 περίπου στρεμμάτων, στα βορειοανατολικά παράλια της Κέρκυρας, με σημαντικές δυνατότητες ανάπτυξης και σε απόσταση μόλις 38 χλμ. από την πόλη. Στην πρώτη φάση της διαγωνιστικής διαδικασίας οι υποψήφιοι επενδυτές θα κληθούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους μέχρι τη 10η Απριλίου 2012.




«Βόμβα» έριξε ο ΓΓΑ Παναγιώτης Μπιτσαξής σε εκδήλωση με την ΕΟΕ για το ντόπινγκ, καθώς αποκάλυψε ότι μετά το καλοκαίρι το προπονητικό κέντρο του Αγιου Κοσμά φεύγει από τον αθλητισμό και θα δοθεί στην Πολιτεία!

Ο κ. Παναγιώτης Μπιτσαξής είπε ότι το καλοκαίρι οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, στις οποίες προπονούνται οι περισσότεροι αθλητές των προολυμπιακών ομάδων σε όλα τα αθλήματα, θα δοθούν στην Πολιτεία για να τις αξιοποιήσει, λογικά σε σύνδεση με το πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια, συχνά, αργούν να δημοσιευθούν γιατί πρέπει πρώτα να ελεγχθεί ότι δεν είναι υβριστικά ή διαφημιστικά (κανένας άλλος έλεγχος δεν γίνεται) και επειδή το blog δεν είναι η δουλειά μας, αλλά το "ψώνιο" μας, ελέγχονται μόνο μια φορά τη μέρα.