Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

Μείνετε στις βίλες σας και αφήστε το λαό

Ο σημερινός εορτασμός της επανάστασης της 1821 θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ντροπιαστικός. Ντροπιαστικός γιατί η πολιτική και πολιτειακή ηγεσία της χώρας αρνούμενες να δεχθούν ότι δεν έχουν καμιά λαϊκή νομιμοποίηση και ότι δεν εκπροσωπούν το λαό αλλά μόνο μια μικρή κάστα τα συμφέροντα της οποίας εξυπηρετούν με τις πράξεις τους απαγόρευσε στον ελληνικό λαό να συμμετάσχει στον εορτασμό της 25ης Μαρτίου. Η Αθήνα ήταν σιδερόφραχτη πόλη όπου ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο πρωθυπουργός και το υπουργικό συμβούλιο απήλαυσαν μια prive παρέλαση, γεγονός που δεν φάνηκε να τους πειράζει καθόλου αφού, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά το πόσο ξεδιάντροποι είναι, έκαναν και δηλώσεις σχετικά με το μήνυμα της ημέρας.
Εμείς αναρωτιόμαστε. Ρε παλικάρια σας είπε κανείς ότι πρέπει να πάτε στην παρέλαση; Γιατί θεωρείτε τόσο σημαντική την παρουσία σας που γεμίσατε τον τόπο αστυνομία; Μείνετε στις βίλες σας και αφήστε το λαό να τιμήσει την ιστορική επέτειο όπως κρίνει ο ίδιος. Εσείς δεν είστε μέρος του λαού αλλά εχθρός του.  Και αν κάποιος μπορεί να αποδώσει το μήνυμα και το νόημα της ημέρας δεν είστε εσείς αλλά ο λαός ως φυσικός απόγονος των επαναστατών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια, συχνά, αργούν να δημοσιευθούν γιατί πρέπει πρώτα να ελεγχθεί ότι δεν είναι υβριστικά ή διαφημιστικά (κανένας άλλος έλεγχος δεν γίνεται) και επειδή το blog δεν είναι η δουλειά μας, αλλά το "ψώνιο" μας, ελέγχονται μόνο μια φορά τη μέρα.