Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Ναυτεργάτες και υπάλληλοι του Αλαφούζου

Ο ΣΚΑΙ μέσω του αναπαλαιωμένου του τηλεαστέρα Νίκου Ευαγγελάτου έπαιξε, ή μάλλον σήμερα προσπάθησε να παίξει, το συνηθισμένο του ρόλο του κατήγορου και του λασπολόγου των εργατικών αγώνων. Αρχικά, προσπάθησε να ενεργοποιήσει τον κοινωνικό αυτοματισμό και να στρέψει τους αγρότες της Κρήτης ενάντια στους απεργούς ναυτεργάτες (Ποιος; Ένας από τους βασικούς κατήγορους των μπλόκων των αγροτών). Έφθασε, μάλιστα, σε τέτοιο  σημείο που όταν ο εκπρόσωπος των αγροτών αρνήθηκε ότι είναι ενάντια στην απεργία των ναυτικών, ο Ευαγγελάτος αντιλαμβανόμενος ότι πάει να χαλάσει το σκηνικό του είπε "το έχετε πει πολλές φορές". Ωστόσο η προσπάθεια έπεσε στο κενό γιατί πλέον όλοι αντιλαμβάνονται ότι οι αγώνες είναι μόνη διέξοδος για κάθε εργαζόμενο στην προσπάθεια του να εξασφαλίσει την αξιοπρεπή δουλειά και διαβίωση. 
Έτσι, μετά την τοποθέτηση του εκπροσώπου των Κρητικών αγροτών ότι δεν είναι απέναντι στους ναυτικούς προσπάθησε να σπιλώσει τον αγώνα των ναυτικών κάνοντας μια τρομερή "καταγγελία "(ξέρετε Ευαγγελάτος γαρ), ότι ενώ υπάρχει προσωπικό ασφαλείας δεν ταξιδεύουν τα πλοία. Δηλαδή, τι θέλει ο Ευαγγελάτος, και προφανώς το αφεντικό του; Να απεργούν οι ναυτικοί αλλά τα πλοία να ταξιδεύουν. Την καταγγελία αυτή όμως την έκανε λάθος μέρα. Δυστυχώς, για αυτόν ήταν στο στούντιο το στέλεχος του ΚΚΕ, και πρόεδρος της Πανελλήνιας Ενωσης Κατωτέρων Πληρωμάτων Μηχανής ΕΝ «Ο ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ» Γιάννης Μανουσογιαννάκης,ο οποίος δεν άφησε την πρόκληση να πέσει κάτω και ξεμπρόστιασε τον άντρα της Τατιάνας.
Ενδιαφέρον, είχε, και το σημείο της εκπομπής κατά το οποίο η παριστάμενη βουλευτίνα της Ν.Δ. βρέθηκε σε αμηχανία όταν ρωτήθηκε αν στηρίζει τον αγώνα της ΠΝΟ. Δείτε


1 σχόλιο:

  1. Το είδα LIVE ήταν πολύ ενδιαφέρον....και ο κ. Μανουσογιαννάκης μεγάλος αγωνιστής.Όσο για την άλλη,ανηψιά του βαρδινογιάννη κτλ.......δεν θέλει το κορίτσι με το ζόρι την βγάζουνε κρίμα μωρέ!!!!

    Πανουλίκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια, συχνά, αργούν να δημοσιευθούν γιατί πρέπει πρώτα να ελεγχθεί ότι δεν είναι υβριστικά ή διαφημιστικά (κανένας άλλος έλεγχος δεν γίνεται) και επειδή το blog δεν είναι η δουλειά μας, αλλά το "ψώνιο" μας, ελέγχονται μόνο μια φορά τη μέρα.