Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Ο Καζάκης και το βιονικό αυτί του

Παραθέτουμε στη συνέχεια 1 βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστεί ο κ. Καζάκης, ο γνωστός όψιμος επαναστάτης, αυτόκλητος εκπρόσωπος των αγανακτισμένων. Στο βίντεο αυτό ο Καζάκης καταγγέλλει ότι ευρισκόμενος στην πλατεία Συντάγματος το καλοκαίρι, επί εποχής αγανακτισμένων, και ενώ περνούσε το ΠΑΜΕ και το γιούχαραν οι συγκεντρωμένοι, άκουσε τη συνομιλία που είχε δημοσιογράφος του Ριζοσπάστη που ήταν δίπλα του με τον πρόεδρο της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών ο οποίος, όπως άκουσε ο Καζάκης, είπε ότι αφού δεν μπορεί να τους ελέγξει και το ΚΚΕ (εννοώντας τους αγανακτισμένους) δεν μπορεί κανείς. Δηλαδή, όχι μόνο άκουσε τη συνομιλία, κατάλαβε και το συνομιλητή. Δείτε στο 3ο περίπου λεπτό

  

Υ.Γ. Μια εύλογη απορία: τόσο συχνά συνομιλεί ο Καζάκης με τον πρόεδρο της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών που καταλαβαίνει τη φωνή του και μέσα από το κινητό των διπλανών του εν μέσω γιουχαϊσμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια, συχνά, αργούν να δημοσιευθούν γιατί πρέπει πρώτα να ελεγχθεί ότι δεν είναι υβριστικά ή διαφημιστικά (κανένας άλλος έλεγχος δεν γίνεται) και επειδή το blog δεν είναι η δουλειά μας, αλλά το "ψώνιο" μας, ελέγχονται μόνο μια φορά τη μέρα.