Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Το ΓΙΑΤΙ το ξέρετε όλοι. Τώρα είναι η ώρα. ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Αύριο το πρωί όλοι οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι συνταξιούχοι που κρατάνε τα πόδια τους, οι φοιτητές, οι νοικοκυρές και όλοι όσοι θεωρούν ότι πέρα από τη εξαθλίωση που τους ετοιμάζουν τους εξοργίζει και ο χλευαστικός τρόπος με τον οποίο τους αντιμετωπίζουν οι διορισμένοι ηγέτες μας πρέπει να πλημμυρίσουν τους δρόμους και τις πλατείες. 
Αύριο το πρωί πρέπει όλοι να κατεβούν στους δρόμους της πόλης τους για τους ίδιους, για τους προγόνους και τους απογόνους τους. 
Για τους ίδιους γιατί η ώρα μηδέν έφθασε. Είτε θα αρχίσει η ανατροπή του σκηνικού από αύριο, είτε από μεθαύριο θα ανοίξουν οι πύλες της κολάσεως.
Για τα παιδιά τους γιατί στην κόλαση αυτή θα ζήσουν και εκείνα γιατί η έξοδο από αυτή δεν θα υπάρχει, χωρίς όσα πρέπει να κάνουμε εμείς σήμερα. 
Για τους προγόνους τους, γιατί πολλοί από αυτούς έδωσαν πολλά για όσα χάνουμε 2 χρόνια και κυρίως για όσα θέλουν να χάσουμε τις επόμενες μέρες.
Και επειδή πολλοί λένε δεν μπορώ να απεργήσω γιατί δεν βγαίνω, του απαντάμε. Χάσε λίγα μεροκάματα τώρα για μια φορά, γιατί διαφορετικά θα χάσεις μισθούς ολόκληρους για πάντα.

ΥΓ Πολλοί στο εξωτερικό χλευάζουν τους Έλληνες θεωρώντας τους λιγούρηδες και πεινασμένους. Υπάρχουν, όμως, και πάρα πολλοί ακόμα που μας χλευάζουν γιατί δεν κάνουμε τίποτα να το ανατρέψουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια, συχνά, αργούν να δημοσιευθούν γιατί πρέπει πρώτα να ελεγχθεί ότι δεν είναι υβριστικά ή διαφημιστικά (κανένας άλλος έλεγχος δεν γίνεται) και επειδή το blog δεν είναι η δουλειά μας, αλλά το "ψώνιο" μας, ελέγχονται μόνο μια φορά τη μέρα.