Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Το φασισμό βαθιά κατάλαβέ τον. δε θα πεθάνει μόνος, τσάκισέ τον

Οι φασίστες της Χρυσής Αυγής αφού έκαναν τη συγκέντρωσή τους για την επέτειο από την βραδιά των Ίμια, παριστάνοντας τους πατριώτες, στη συνέχεια έδρασαν ως εγκληματικά στοιχεία χτυπώντας στο μετρό όποιον μετανάστη έβλεπαν και όποιον προσπαθούσε να τους σταματήσει. Οι "πατριώτες¨ που χαιρετούν ναζιστικά υμνώντας το Χίτλερ, που θαυμάζουν τον Παπαδόπουλο και τους υπόλοιπους χουντικούς που ευθύνονται για την προδοσία της Κύπρου, οι νοσταλγοί των ταγμάτων ασφαλείας και των κουκουλοφόρων δοσίλογων επί γερμανικής κατοχής φορώντας 3 ελληνικές σημαίες ο καθένας νομίζουν ότι μπορούν να ξεγελάσουν τους Έλληνες. Οι τύποι αυτοί λοιπόν θεωρώντας πως για την κρίση στη χώρα μας ευθύνονται οι κολασμένοι της γης, που στην προσπάθεια τους να βρουν ένα πιάτο φαΐ έρχονται στην χρεοκοπημένη Ελλάδα, με απώτερο στόχο τη μετανάστευσή τους στην δυτική Ευρώπη, μπούκαραν στο μετρό με την ανοχή του επίσημου κράτους, αφού η αστυνομία δεν επιβεβαιώνει αυτό που είδαν χιλιάδες πολίτες, και άρχισαν πογκρόμ εναντίον των μεταναστών και όσων προσπάθησαν να τους αποκρούσουν. 
Η ακροδεξιά ως το διαχρονικό μακρύ χέρι της αστικής τάξης δρα ανενόχλητη υπό την ανοχή του κράτους. Βέβαια, πολλοί θα αναρωτηθείτε τι άλλο περίμενες από μια δοτή, όπως τη χαρακτήρισε ο βουλευτής της ΝΔ Μαρκόπουλος, κυβέρνηση; Δεν περίμενα τίποτα διαφορετικό απλά επειδή οι καιροί είναι χαλεποί έχουμε υποχρέωση το φασισμό να τον αντιμετωπίσουμε και να τον τσακίσουμε. Οι φασίστες δεν έχουν καμιά θέση στη χώρα μας. Ευθύνονται για πολλά από τα δεινά της σύγχρονης ιστορίας μας και επιβάλλεται να μην τους επιτρέψουμε να φέρουν και νέα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια, συχνά, αργούν να δημοσιευθούν γιατί πρέπει πρώτα να ελεγχθεί ότι δεν είναι υβριστικά ή διαφημιστικά (κανένας άλλος έλεγχος δεν γίνεται) και επειδή το blog δεν είναι η δουλειά μας, αλλά το "ψώνιο" μας, ελέγχονται μόνο μια φορά τη μέρα.