Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Αηδία

Η κυβέρνηση Παπαδήμου απέδειξε σήμερα το λόγο που επεβλήθη με αυτόν τον εξαιρετικά αντιδημοκρατικό τρόπο. Έσπασε την κατάληψη στο κτίριο της ΔΕΗ στέλνοντας τα ΜΑΤ να καταλάβουν το κτίριο και να συλλάβουν τους συνδικαλιστές, χρησιμοποιώντας πρακτικές που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές. Στην Ελλάδα του μνημονίου, φαίνεται ότι η αντίσταση στη βαρβαρότητα δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή γιατί οι κρατούντες φοβούνται ότι μπορεί να παραδειγματίσει και να κινητοποιήσει τον αγανακτισμένο και φτωχοποιημένο ελληνικό λαό. Βέβαια, το ρόλο της κυβέρνησης και των όσων εξυπηρετεί δεν ήταν δύσκολο να τον προβλέψει κανείς, το ρόλο όμως των ξεπουλημένων την ηγεσίας της ΓΣΕΕ, αν και τον έχουν καταλάβει οι πάντες, έχουμε υποχρέωση να τον αναδεικνύουμε με κάθε τρόπο. 
Ο Παναγόπουλος και η παρέα του ακόμα και σήμερα που συνελήφθησαν άνθρωποι που τους στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια, όπως ο Φωτόπουλος, παρέμειναν εξαφανισμένοι σαν να μην συνέβη τίποτα. Ο Παναγόπουλος και η παρέα του που για τους απεργούς στη Χαλυβουργία δεν έχουν εκδώσει μια ανακοίνωση, (ξέχασα αυτοί οι ξεφτιλισμένοι στηρίζουν τις διοικήσεις των σωματείων των εργοστασίων του Βόλου που υπέγραψαν το 5-ωρο), τιμώντας το ρόλο τους ως δεκανίκια της εξουσίας και σήμερα παρέμειναν μοιραίοι και άβουλοι . Το μόνο θετικό είναι ότι από τη σημερινή τους στάση μπορεί να τους σιχαθούν και κάποιοι που άνηκαν μέχρι σήμερα στην παρέα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια, συχνά, αργούν να δημοσιευθούν γιατί πρέπει πρώτα να ελεγχθεί ότι δεν είναι υβριστικά ή διαφημιστικά (κανένας άλλος έλεγχος δεν γίνεται) και επειδή το blog δεν είναι η δουλειά μας, αλλά το "ψώνιο" μας, ελέγχονται μόνο μια φορά τη μέρα.