Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Σύγχρονοι Κοτζαμάνηδες

Το σχέδιο ήταν καλά οργανωμένο. Τόσο καλά που φάνηκε και από την ομοβροντία των προβοκατόρων χωρίς κουκούλα των 8. Αφού τα παλικαράκια που κρύβονται πίσω από κουκούλες, επιτέθηκαν στους απεργούς - διαδηλωτές και σκότωσαν τον αγωνιστή Δημήτρη Κοτζαρίδη, βγήκαν τα άλλα παλικαράκια και κάλυψαν ιδεολογικά την δολοφονία και την οργανωμένη προβοκάτσια. Άκουσα τον Πρετεντέρη να λέει ότι υπήρχε οργανωμένο σχέδιο κατάληψης της Βουλής από τους δολοφόνους και ευτυχώς που έδρασε το ΠΑΜΕ και αποφεύχθη. Παρόμοιο σχόλιο έκανε και ο Χατζηνικολάου λέγοντας ότι οι βουλευτές ένιωθαν ασφαλείς που είχε αναλάβει το ΠΑΜΕ την περιφρούρηση και όχι η αστυνομία. Βλέπουμε ότι το "επιχείρημα" της επίθεσης των οργανωμένων μπαχαλάκηδων - δολοφόνων χρησιμοποιήθηκε από τους κυρίους των 8. Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγεται, μόλις την περασμένη Κυριακή Το Βήμα στο "Χρονικό", όπως το ονόμασε των γεγονότων που προηγήθηκαν και ακολούθησαν της ψήφισης του Μνημονίου έγραψε ότι "η Αλέκα προστάτευσε την αστική δημοκρατία".
Ωστόσο, το σχέδιο τους γύρισε μπούμερανγκ. Όσες ανακοινώσεις και να βγάλουν, όσους ανθρώπους του ΠΑΜΕ και να στοχοποιήσουν στο indymedia,  και στα άλλα χαφιεδο-sites ο λαός κατάλαβε πολύ καλά τι έγινε. Οι σύγχρονοι Κοτζαμάνηδες που έδρασαν έκαναν ξεκάθαρο στον ελληνικό λαό ποιος θέλει τι. Ποιος παλεύει ανιδιοτελώς για την ανατροπή της πολιτικής που εξαθλιώνει το λαό θρηνώντας ακόμα και θύματα και ποιος, έχοντας αρχίσει να νιώθει τη μεταστροφή της κοινωνίας και την άρνησή της στους μονόδρομους που της επιβάλλουν, επιθυμεί να αναστρέψει αυτήν την πορεία. Οι Κοτζαμάνηδες με τις κουκούλες σκότωσαν και τραυμάτισαν την πρωτοπορία του εργατικού κινήματος , οι Κοτζαμάνηδες με τις γραβάτες ύφαναν τον ιδεολογικό μανδύα των πρώτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια, συχνά, αργούν να δημοσιευθούν γιατί πρέπει πρώτα να ελεγχθεί ότι δεν είναι υβριστικά ή διαφημιστικά (κανένας άλλος έλεγχος δεν γίνεται) και επειδή το blog δεν είναι η δουλειά μας, αλλά το "ψώνιο" μας, ελέγχονται μόνο μια φορά τη μέρα.