Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Η ΙΣΤΟΡΙΑ γράφεται στους δρόμους. ΑΝΑΤΡΕΨΤΕ ΤΟΥΣ

Όταν οι Κινέζοι θέλουν να καταραστούν κάποιον λένε "Σου εύχομαι να ζήσεις σε ενδιαφέροντες καιρούς". Δυστυχώς, μάλλον, κάποιος Κινέζος μας καταράστηκε και καλούμαστε να ζήσουμε ενδιαφέροντες καιρούς. Η επερχόμενη 48ωρη απεργία θα πρέπει να αποτελέσει ένα σταθμό της εποχής μας. Θα πρέπει είτε να ανατρέψει την κυβέρνηση και να αποτελέσει εφαλτήριο αγώνων ανατροπής της βάρβαρης αυτής πολιτικής είτε αν και οι 154 πουν ¨ΝΑΙ¨ στη διάλυση του κοινωνικού ιστού να θέσει το σημείο εκκίνησης της αντεπίθεσης του λαού που θα κάνει σύντομη τόσο τη ζωή της κυβέρνησης όσο και της διάρκειας εφαρμογής των μέτρων. Γι' αυτό αύριο και μεθαύριο όσοι είναι απέναντι σ΄αυτή την πολιτική έχουν υποχρέωση να πάρουν μέρος στις απεργιακές κινητοποιήσεις για να διαμορφώσουν την ιστορία της εποχής τους. ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ.

ΥΓ. Την ώρα που γράφεται αυτή η ανάρτηση μιλούσε ο Βενιζέλος στην ολομέλεια της Βουλής ανοίγοντας τη συζήτηση για το πολυνομοσχέδιο. Χωρίς ίχνος ντροπής επεδίωξε την εφαρμογή του κοινωνικού αυτοματισμού ανάμεσα σε εργαζόμενους και ανέργους! Είπε ότι καταργεί τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας γιατί αυτές αποτελούν ανάχωμα στην προσπάθεια των ανέργων να βρουν δουλειά. Το αίσχος τους δεν έχει τέλος. Αφού έστρεψαν την κοινωνία εναντίον των ταξιτζήδων, των φορτηγατζήδων, των γιατρών, των δικηγόρων, τους ιδιωτικούς υπαλλήλους εναντίον των δημοσίων, τους χαμηλόμισθους δημοσίους εναντίον των υψηλόμισθων και τώρα τους φτωχοποιούν όλους στρέφουν τους άνεργους απέναντι στους εργαζόμενους. Δηλαδή, μέσα σε 1,5 χρόνο από τη γενιά των 700€ περάσαμε στη χώρα των 700€ οι οποίοι σήμερα δια στόματος Βενιζέλου ανακηρύχθηκαν στους υπεύθυνους της ανεργίας! ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ. ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ, ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΥΒΡΙΣΤΕΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια, συχνά, αργούν να δημοσιευθούν γιατί πρέπει πρώτα να ελεγχθεί ότι δεν είναι υβριστικά ή διαφημιστικά (κανένας άλλος έλεγχος δεν γίνεται) και επειδή το blog δεν είναι η δουλειά μας, αλλά το "ψώνιο" μας, ελέγχονται μόνο μια φορά τη μέρα.