Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

Οι στόχοι σιγά-σιγά αποκαλύπτονται

Ο ΓΑΠ στα εγκαίνια της ΔΕΘ, που μόνο πανηγυρικά δεν μπορούν να χαρακτηρισθούν με το εκστρατευτικό σώμα που έχει καταλάβει τη Θεσσαλονίκη τις τελευταίες μέρες, έθεσε ως βασικό του στόχο "να μην υπάρχει οικογένεια χωρίς τουλάχιστον έναν εργαζόμενο" όπως είπε χαρακτηριστικά. Νομίζουμε ότι η θέσπιση αυτού του στόχου ζωγραφίζει ξεκάθαρα το μέλλον που μας επιφυλάσσουν. Στόχος τους είναι η λαϊκή οικογένεια απλά να μπορεί να καλύπτει τις διατροφικές τις ανάγκες, γιατί ένας σημερινός μέσος μισθός σε μια οικογένεια δεν μπορεί να καλύψει τίποτα άλλο πέρα από τις διατροφικές ανάγκες των μελών της. Η δήλωση αυτή έρχεται σε συνέχεια της δήλωσης Κρεμαστινού την περασμένη εβδομάδα,  οποία πέρασε στα ψιλά, η οποία έλεγε ότι "είτε θα βαλκανοποιηθεί η οικονομία είτε θα μπούμε σε περιπέτειες(;)". Φαίνεται, δηλαδή, ότι τα κυβερνητικά στελέχη αρχίζουν να λένε ανοιχτά πλέον που οδηγεί το πλάνο "σωτηρίας" που εφαρμόζουν. 

ΥΓ. Αν αναρωτιέστε ποια είναι η μεγαλύτερη περιπέτεια που μπορεί να αντιμετωπίσει ένας εργαζόμενος από το να παίρνει 400€ το μήνα δεν έχουμε απάντηση γιατί έχουμε την ίδια απορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια, συχνά, αργούν να δημοσιευθούν γιατί πρέπει πρώτα να ελεγχθεί ότι δεν είναι υβριστικά ή διαφημιστικά (κανένας άλλος έλεγχος δεν γίνεται) και επειδή το blog δεν είναι η δουλειά μας, αλλά το "ψώνιο" μας, ελέγχονται μόνο μια φορά τη μέρα.