Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Χούντα (χωρίς υπερβολή)

Η κυβέρνηση έχει χάσει τον έλεγχο. Τις τελευταίες μέρες συντελείται ένα όργιο καταστολής σε ολόκληρη τη χώρα. Η κατάσταση στην Κερατέα παραπέμπει σε εποχές επιβολής στρατιωτικού νόμου. Οι στρατός του ΓΑΠ απειλεί και χτυπά ανθρώπους κάθε ηλικίας. Εισβάλουν σε σπίτια και συμπεριφέρονται σαν βρίσκονται σε κατεχόμενη χώρα. Δείτε και το βίντεο στο τέλος της ανάρτησης.

Στις Σέρρες η Αστυνομική Διεύθυνση εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση που πραγματικά θυμίζει… άλλες εποχές : «Απαγορεύουμε για λόγους ασφάλειας και διατάραξης της κοινωνικοοικονομικής ζωής α) την κίνηση και στάθμευση γεωργικών οχημάτων κατά το χρονικό διάστημα από 08:00 ώρα της Τετάρτης 09-02-2011 μέχρι 08:00 ώρα της Παρασκευής 11-02-2011 τόσο στην εθνική οδό Λευκώνα - Προμαχώνα όσο και στις παράπλευρους επαρχιακές οδούς, καθώς και β) κάθε δημόσια, υπαίθρια συνάθροιση ή πορεία κατά το ίδιο ως άνω χρονικό διάστημα επι του οδικού δικτύου. Η πραγματοποίηση ή απόπειρα πραγματοποίησης συνάθροισης και πορείας στους ανωτέρω τόπους και χρόνο θα αντιμετωπίζεται με κάθε νόμιμο μέσο, οι δε συμμετέχοντες σε τέτοια εκδήλωση θα διώκονται για παραβίαση των διατάξεων του αρθρου 171 Π.Κ. και άλλων συναφών διατάξεων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια, συχνά, αργούν να δημοσιευθούν γιατί πρέπει πρώτα να ελεγχθεί ότι δεν είναι υβριστικά ή διαφημιστικά (κανένας άλλος έλεγχος δεν γίνεται) και επειδή το blog δεν είναι η δουλειά μας, αλλά το "ψώνιο" μας, ελέγχονται μόνο μια φορά τη μέρα.