Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Οι φαύλοι και προσκυνημένοι καιρός είναι να το βουλώσουν

Οι δημοσιογράφοι - εκπρόσωποι των εγκληματιών του ελληνικού λαού όποτε κινητοποιούνται οι Έλληνες εργαζόμενοι λυσσάνε "Δυσφημείτε τη χώρα, καταστρέφετε τον τουρισμό,αμαυρώνετε την εικόνα της Ελλάδας " και άλλες τέτοιες ανοησίες. Τώρα που το κύμα των κινητοποιήσεων έχει εξαπλωθεί σε όλη την Ευρώπη τι έχουν να πούν; Οι Βρετανοί, οι Γάλλοι, οι Ιταλοί και όλοι όσοι αντιστέκονται στη νεοφιλελεύθερη λαίλαπα αμαυρώνουν και αυτοί την εικόνα της χώρας τους κκ Πρετεντέρηδες, Πορτοσάλτηδες κλπ παπάρες;
Στα σπουδαιότερα μνημεία της Ιταλίας όπως το Κολλοσαίο και ο Πύργος της Πίζας οι φοιτητές ανάρτησαν πανό ώστε να διαδώσουν τα αιτήματά των κινητοποιήσεων τους. Δεν τα βεβήλωσαν, δεν τα κατέστρεψαν.  Τα ξαναζωντάνεψαν. Τα ξανα-έκαναν βιτρίνα πολιτισμού και αντίστασης. Γιατί όποιος αντιστέκεται στην υποδούλωση των λαών της Ευρώπης παράγει πολιτισμό. Οι φαύλοι και προσκυνημένοι καιρός είναι  να το βουλώσουν. Οι υπόλοιποι, είναι καιρός να πάρουμε το μέλλον μας στα χέρια μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια, συχνά, αργούν να δημοσιευθούν γιατί πρέπει πρώτα να ελεγχθεί ότι δεν είναι υβριστικά ή διαφημιστικά (κανένας άλλος έλεγχος δεν γίνεται) και επειδή το blog δεν είναι η δουλειά μας, αλλά το "ψώνιο" μας, ελέγχονται μόνο μια φορά τη μέρα.