Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

'Οταν γίνεσαι γελειογραφία


Ο κ. Πορτοσάλτε αποτελεί έναν από τους γραφικότερους και ταυτόχρονα προκλητικότερους εκφραστές της επίθεσης που δέχεται ο ελληνικός λαός τον τελευταίο χρόνο από τα ΜΜΕ. Η ολοήμερη παρουσία του σε ραδιόφωνο και τηλεόραση τον έχει αναδείξει στο σημαντικότερο στήριγμα των αφεντικών του και της παρέας τους. Ιδιαίτερα ο τρόπος που αντιμετωπίζει την οποιαδήποτε απεργία ή άλλη μορφή διαμαρτυρίας είναι εμετικός.
Αυτός ο κύριος, λοιπόν, συνηθίζει να διαβάζει κατά τη διάρκεια της ραδιοφωνικής του εκπομπής τη γελοιογραφία του κ. Πετρουλάκη από την εφημερίδα "Καθημερινή". Χτες δεν το έκανε. Στη σημερινή εκπομπή του λάμβανε μηνύματα ακροατών που τον ρωτούσαν γιατί δεν τη διάβασε. Η απάντησή του ήταν ότι έχει το δικαίωμα να μην του αρέσει και για αυτό δεν τη διάβασε. Το έκανε σήμερα, με δυσκολία αν κρίνω από τον τόνο της φωνής του και στο τέλος απευθυνόμενος στο γελοιογράφο "Τι εννοείς Ανδρέα μου;".
Βλέποντας κανείς τη γελοιογραφία αντιλαμβάνεται τους λόγους που δεν αρέσει στον κ. Πορτοσάλτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια, συχνά, αργούν να δημοσιευθούν γιατί πρέπει πρώτα να ελεγχθεί ότι δεν είναι υβριστικά ή διαφημιστικά (κανένας άλλος έλεγχος δεν γίνεται) και επειδή το blog δεν είναι η δουλειά μας, αλλά το "ψώνιο" μας, ελέγχονται μόνο μια φορά τη μέρα.