Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Κόβουν το ρεύμα σε 160 σπίτια κάθε μέρα

Αναδημοσιεύουμε απο το Ριζοσπάστη μια είδηση απάντηση σε όλους τους βολεμένους εξυπνάκηδες που λένε το επαίσχυντο "που την είδατε την κρίση;"

Με δύο ταυτόχρονες μαζικές παρεμβάσεις στα υποκαταστήματα της ΔΕΗ στα Καμίνια και το Κερατσίνι, δυνάμεις του ΠΑΜΕ, της ΠΑΣΕΒΕ και των πειραιώτικων Συλλόγων Γυναικών της ΟΓΕ έστειλαν μήνυμα λαϊκού ξεσηκωμού ενάντια στα βάρβαρα αντιλαϊκά μέτρα που μεταξύ άλλων επιβάλλουν νέες ληστρικές αυξήσεις σε βασικά είδη λαϊκής κατανάλωσης, όπως το πετρέλαιο, το ψωμί, το ρεύμα.
Αντιπροσωπείες των συγκεντρωμένων συναντήθηκαν με τους διευθυντές της ΔΕΗ των υποκαταστημάτων και συνομίλησαν με εργαζόμενους. Από τη συζήτηση προέκυψε το εξής αποκαλυπτικό στοιχείο: Το τελευταίο 6μηνο, καθημερινά, στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά, κόβεται το ρεύμα κατά μέσο όρο σε 160 σπίτια! Αριθμός που θεωρείται από τους ίδιους τους εργαζόμενους «ρεκόρ»! Επίσης αναφέρθηκε ότι έχει αυξηθεί κατακόρυφα και στα δύο υποκαταστήματα η προσέλευση ανθρώπων που ζητούν διακανονισμό για την πληρωμή του λογαριασμού της ΔΕΗ, ακόμα και για ποσά που θεωρούνται δε θεωρούνται μεγάλα, όπως των 200 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια, συχνά, αργούν να δημοσιευθούν γιατί πρέπει πρώτα να ελεγχθεί ότι δεν είναι υβριστικά ή διαφημιστικά (κανένας άλλος έλεγχος δεν γίνεται) και επειδή το blog δεν είναι η δουλειά μας, αλλά το "ψώνιο" μας, ελέγχονται μόνο μια φορά τη μέρα.