Παρασκευή 2 Ιουλίου 2010

Το παρακράτος

Σήμερα, η κυβέρνηση και το σύστημα προπαγάνδας των εγκληματικών μέτρων, για να συκοφαντήσουν τον αγώνα των εργαζόμενων, χρησιμοποίησαν έναν από τους πιο βρώμικους μηχανισμούς τους . Το παρακράτος της ακροδεξιάς. Ο βουλευτής του κόμματος του ΛΑΟΣ Γεωργιάδης σε μια πρωτοφανή για τα κοινοβουλευτικά χρονικά ενέργεια ζήτησε την ποινικοποίηση της δράσης του ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ. Ως σύγχρονος ταγματασφαλίτης κάλεσε την κυβέρνηση να αντιμετωπίσει το ΚΚΕ ως κακοποιό. Ο ρόλος του συγκρεκριμένου τύπου και του κόμματος που συμμετέχει είναι γνωστός εδώ και καιρό. Μεχρι τώρα, όμως, εντός κοινοβουλίου δεν εκδήλωναν τα αντιδημοκρατικά τους ένστικτα. Σήμερα, όμως, σε συνεργασία με την κυβέρνηση, αφού οι ερωτήσεις του μπουμπούκου αποτελούσαν πάσα προς στον υφυπουργό ΠροΠο ώστε να εκδηλώσει τα δημοκρατικά πιστεύω της κυβέρνησης, ξεπέρασαν κάθε όριο. Ο Κοραντής (πρωην αρχηγός της ΕΥΠ) απεκάλεσε το ΚΚΕ κόμμα προδοσίας.
Θεωρούμε ότι η σημερινή εξέλιξη, κοινοβουλευτικό κόμμα να ζητά την ποινικοποίηση του ΚΚΕ, είναι πολύ επικίνδυνη. Δείχνει ότι πέρα από την κατάργηση των εργασικών δικαιωμάτων βρίσκομαστε στην έναρξη μιας προσπάθειας κατάργηση πολιτικών ελευθεριών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια, συχνά, αργούν να δημοσιευθούν γιατί πρέπει πρώτα να ελεγχθεί ότι δεν είναι υβριστικά ή διαφημιστικά (κανένας άλλος έλεγχος δεν γίνεται) και επειδή το blog δεν είναι η δουλειά μας, αλλά το "ψώνιο" μας, ελέγχονται μόνο μια φορά τη μέρα.